Isco: Közel a szerződéshosszabbításom

A Real Madrid több játékosa is nyilatkozott a Manchester United elleni sikert követően.

Isco
„Nagyon elégedett vagyok a mérkőzéssel, mert egy különösen erős csapat sikerült ma felülmúlnunk. Voltak nehézségeink, de összességében sokkal jobbak voltunk. A pályán lévő játékosok nagyon jól megértették egymást, egyáltalán nem volt gondunk a támadásépítéssel és a kombinációs játékkal.”

A világ legjobbja: „Megérdemelten győztünk. A Manchester United egy hatalmas klub, de a Real Madrid a világ a legjobbja, és ezt időről időre be is bizonyítjuk. További címeket akarunk nyerni, mert mi sosem elégszünk meg az eddigiekkel. A klubvezetés elképesztően menedzseli a dolgokat, egyszerre gondolnak a jelenre és a jövőre. A keret fantasztikus. Sosem okoz problémát, hogy bizonyítsunk az igazán nagy mérkőzéseken, és kitűnő hangulat uralkodik az öltözőben is.”

Szerződés: „Már nagyon közel állunk ahhoz, hogy meghosszabbítsuk a szerződésemet. Hamarosan véget érnek a tárgyalások.”

Célok: „Már majdnem minden címet megnyertem a csapattal, de nagyon motivál a további sikerek gondolata. Keményen dolgozom, ahogy a többiek is. A Real Madriddal és a nemzeti csapattal is szeretnék még nagy dolgokat elérni. Elnézve a csapataim jelenlegi kereteit, nem létezik számunkra lehetetlen.”

Sergio Ramos
Értékelés:
„Amikor már alig néhány perc volt hátra, az eredmény pedig nekünk kedvezett, az ellenfelünk mindent bevetett az egyenlítés érdekében, de képesek voltunk kivédekezni a veszélyes szituációkat. Mi voltunk a jobb csapat. Fontos, hogy sikerült egy trófeával indítanánk a szezont. Ez egy remek kezdés.”

„Ma a jó futball és az elkötelezettség győzedelmeskedett. A Manchester United erős és magas játékosokkal rendelkezik, és nagyon direkt módon próbáltak játszani, de nagyon ritkán sikerült mögéjük kerülnünk. Ezt a győzelmet a szurkolóinknak szeretném ajánlani.”

Casemiro
„Nagyon örülök a győzelemnek, ahogy a gólomnak is. Hogy les volt-e? Erről a bírót és a segítőit kell megkérdezni, nem engem. Én csak éltem a lehetőséggel. A csapat nagyon keményen dolgozott, de ezt el is várják tőlünk. A Real Madrid játékosaként mindent meg kell tenned a győzelem érdekében.”

„Jó úton haladunk, és remélhetőleg minden egyes megszerezhető trófeát a magasba tudunk emelni majd. A mai siker fontos volt a jó szezonkezdés szempontjából, főként mivel egy kemény ellenféllel és egy nagyszerű edzővel álltunk szemben.”

Keylor Navas
A mérkőzés:
„Újabb címmel gazdagodtunk. Keményen dolgoztunk az előszezonban, ez pedig nem múlt el nyom nélkül, hiszen nagyszerű teljesítményt nyújtottunk a mai találkozón. Boldog vagyok a siker miatt, de nem elégszünk meg ennyivel. Minden trófeát meg akarunk szerezni.”

Gareth Bale
„Jó érzés, hogy újabb trófeát rakhatunk be a vitrinbe. Nehéz összecsapáson vagyunk túl, de mi irányítottunk, és mindent megtettünk a győzelem érdekében. Az elmúlt hetekben nagyon magas hőmérsékletek mellett zajlottak az edzések, így ez nem okozott gondot számunkra.”

Jövő: „Kizárólag a futballra koncentrálok, nem szoktam azt figyelni, hogy mit írnak az újságok. Semmi sem változott. Élvezem, hogy a Real Madrid játékosa lehetek.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK