Carvajal: Már nem vagyok fiatal tehetség

Dani Carvajal, a csapat saját nevelésű játékosa nyilatkozott az ősi rivális elleni szuperkupa-visszavágót megelőzően.

Büszkeség: „Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy a Real Madrid történelmének egyik legjobb időszakában lehetek a csapat tagja. Fontosnak érzem magam, ami minden labdarúgó számára lényeges. Már nem fiatal tehetség, hanem egy érett játékos vagyok. További címeket szeretnék nyerni itt.”

Cristiano büntetése: „Én nem vagyok játékvezető, de eltúlzottnak éreztem Cristiano második sárga lapját. Remélhetőleg sikerül elérnie a klubnak, hogy eltöröljék a büntetést. Azt is szeretném elmondani, hogy természetesen megértjük, hogy a játékvezetők is emberek, és hogy mindenki hibázhat. Ők is arra törekednek, hogy a lehető legjobban végezzék a munkájukat, de egy esetleges hiba akár trófeák sorsáról is dönthet.”

„Ez Cristiano és a Real Madrid számára is egy kellemetlen helyzet. Reméljük, hogy minél hamarabb visszatérhet a pályára.”

Az ellenfél: „A Barcelona egy nagyon erős ellenfél, de sikerült nyernünk idegenben, ami hatalmas lépés a trófea elhódítása felé. Már csak egyelten összecsapás választ el minket a sikertől. Mindig nagyszerű érzés győzni az ősi rivális ellen. Tavaly ez nem sikerült, de végül mégis bajnok címet ünnepelhettünk. Furcsa dolgokat hozhat az élet.”

„A két csapat közötti fricskák? Ez a sport és a rivalizálás része, de mindannyian tudjuk, hogy nem vagyunk valódi ellenségek. Suárez? Nagyszerű csatár, azzal viszont nem nekem kell foglalkoznom, hogy büntetést érdemel-e a történtekért. A felvételek egyértelműek, mindenki levonhatja a következtetéseket.”

A mérkőzés: „Mi vagyunk a Real Madrid, nem érdekel minket az első mérkőzés eredménye. Holnap is a győzelemért fogunk játszani. Zidane nagyszerű munkát végez, fenomenálisan menedzseli a csapatot.”

Neymar távozása: „Neymar világklasszis képességekkel rendelkezik és a távozása biztosan érzékenyen érinti a Barcelonát, de számunkra nem az a legfontosabb, hogy kik játszanak az ellenfélnél. A Barcelonát akarjuk legyőzni, a csapatot.”

Zinédine Zidane szavainak elolvasásához kattints ide!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK