Zidane: Cristiano? Nagyon zavarnak a történtek

A Real Madrid vezetőedzője megtartotta a Barcelona elleni szuperkupa-visszavágó előtti sajtótájékoztatóját.

Bale és Asensio: „Mindketten nagyszerű munkát végeznek. A szezon nagyon hosszú, rengeteg mérkőzésünk lesz, és mindenki elegendő játéklehetőséghez jut majd. A célunk a megfelelő felkészülés, hogy bárki is játsszon, jó teljesítményt nyújtson.”

Cristiano Ronaldo: „Nem áll szándékomban a játékvezetők munkájának minősítése, de nagyon zavarnak a történtek. Ez nem helyes. Rossz érzés fog el, amikor arra gondolok, hogy Cristianónak ki kell hagynia öt mérkőzést. Nem hiszem, hogy ekkora büntetést érdemelt.”

Érzések: „Nagyon büszke vagyok a csapatomra, minden megnyert mérkőzés és minden elhódított trófea miatt. Nem volt egyszerű eljutnunk idáig. A csapat sikereinek alapja a tehetség és a kemény munka. Mindig arra kérem a játékosaimat és a velem dolgozókat, hogy adjanak bele mindent.”

Bírók: „Azt hiszem, világos voltam. Senkit sem akarok megsérteni, és ami történt, megtörtént, de túlzásnak érezzük az ötmérkőzéses eltiltást. Nem tudom, hogy mi lesz az ügy vége, csak az érzéseimnek adok hangot. A szövetségi testület holnap fog összeülni, hogy megvitassák a dolgot. Addig biztosan várnunk kell…”

Neymar: „Nem tudom, hogy kivel fogják pótolni őt, vagy hogy fogják-e egyáltalán, de őszintén szólva engem nem is foglalkoztatnak a Barcelona ügyei. A saját csapatomra és a játékosaim által elvégzendő munkára összpontosítok.”

Forma: „Az előszezonban azt hangsúlyoztam, hogy a felkészülési mérkőzéseinken elért eredmények egyáltalán nem fontosak, hiszen a munka, amit elvégeztünk, kiváló volt. Most már ténylegesen elkezdődött az idény, és kirobbanó formában vagyunk. Persze, a kulcsszó továbbra is a munka.”

Valverde változtatásai: „Majd holnap kiderül, hogy mit talált ki erre az összecsapásra. Az biztos, hogy a Barcelona mindent meg fog tenni a győzelem érdekében. Legalább olyan nehéz találkozóra számítunk, mint a vasárnapi. Ebben a szellemben fogom pályára küldeni a játékosaimat. Ez a párharc még egyáltalán nem dőlt el.”

Dani Carvajal is jelen volt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón, kattints ide!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK