Zidane: A játékosaim éheznek a sikerekre

A csapat francia vezetőedzője adott interjút a spanyol szuperkupa elhódítását követően.

La Liga: „Hosszú és nehéz év vár ránk. Az előző idényben is csak az utolsó mérkőzésen vált biztossá a bajnoki siker. Ez idén sem lesz máshogyan: a legvégsőkig kell majd küzdenünk, és türelmesnek kell lennünk.”

Értékelés: „A játékosaim fantasztikusak. Nemcsak Marco, hanem mindenki más is. Hisznek abban, amit csinálnak, újabb és újabb trófeákat akarnak nyerni. A dolgok alakulása engem is boldoggá tesz. Én nem fogok megváltozni, történjen bármi is, akár jó, akár rossz. Napról napra fogunk haladni a munka és a felkészülés során, ahogy azt eddig is tettük.”

Rotáció: „Mindig is azt hangsúlyoztam, hogy hihetetlen minőséget képviselő a keret, amellyel dolgoznom kell. Isco fantasztikusan játszott Barcelonában, most viszont pályára sem lépett. Ez talán őrültségnek tűnhet, de rengeteg kiváló, válogatott futballista erősíti a Real Madridot. A további sikerekhez mindenkire szükségem van, hiszen egy nagyon hosszú szezon áll előttünk. Ezzel a játékosaim is tisztában vannak, senki sem elégedetlenkedik.”

Döntő faktorok: „Már a mérkőzés előtt is elmondtam, hogy az ilyen találkozók kimeneteléről számtalan apró részlet dönt. Az sokkal fontosabb, hogy hittel léptünk pályára, és fantasztikus első félidőt produkáltunk. Újabb trófeával gazdagodott a klub, de ezért elsősorban a játékosokat illeti meg a dicséret.”

„Talán úgy tűnhet, hogy a mai összecsapás nem volt olyan nehéz, mint a Manchester United elleni, de ez nem igaz. Kiváló ellenfelek ellen kellett helytállnunk, és nagyon boldogok vagyunk a sikerek miatt. Vasárnap már egy bajnokin kell majd bizonyítanunk, hiszen kezdetét veszi a La Liga. Nem lesz könnyű, de készen állunk az újabb kihívásra. Nem hangsúlyozhatom elégszer, hogy a játékosaim rendkívül motiváltak, és mindannyian éheznek az újabb és újabb sikerekre.”

A játékosok is megosztották gondolataikat a mérkőzés kapcsán, kattitns ide!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK