Zidane: Remélem, hogy nem lesznek további változások a keretben

A csapat francia vezetőedzője, Zinédine Zidane értékelte a Deportivo elleni győzelem során látottakat.

Értékelés: „Elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel. Egy rendkívül nehéz terepen sikerült győzelmet aratnunk, egy problémás ellenféllel szemben. Ez mindenképpen pozitívum. A mérkőzés elején volt néhány gólszerzési lehetőségük, ezen még dolgoznunk kell a jövőben. Arra törekszünk, hogy jó és élvezetes futballt játszunk, hiszen ehhez rendkezelésünkre áll a szükséges játékosállomány. Casemiro gólja? Sokat gyakoroljuk az ilyen jellegű helyzeteket. Ha az ellenfél térfelén zajlik a játék, akkor sokszor tör előre, hogy a jó időben lehessen a jó helyen. Ez is része az ő játékának. Örülök a gólja miatt, de mindenki tudja, hogy ő elsősorban nem ezért van a pályán.”

Ramos kiállítása: „Nem örülök annak, ami történt. Egy edző sosem boldog, amikor nélkülöznie kell egy játékosát a soron következő összecsapáson. Sergio felugrott, a bíró szabálytalannak látta, és felmutatta a második sárga kártyát. Ezen már nem változtathatunk. Nem tudom, hogy jogos ítélet született-e. Később majd visszanézem a felvételeket, de most nem fogok erről beszélni.”

Nacho: „Mindig nagyszerűen végzi a dolgát, maximális koncentrációval. A legutóbbi néhány találkozón nem kapott túl sok lehetőséget, most viszont remekül teljesített. Nagyon boldoggá tesz, hogy akár a fél csapatot is kicserélhetem, de ez nem okoz visszaesést a játékunk minőségében.”

A keret: „Elégedett vagyok a jelenlegi játékosaimmal. Augusztus utolsó napjáig bármi megtörténhet, de bízom abban, hogy nem lesznek további változások. Senki sem jelezte, hogy távozni szeretne.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK