Mayoral: Maradni akarok!

A Real Madrid hat játékosa nyilatkozott a Fiorentina elleni győzelmet követően.

Borja Mayoral
Érzések:
„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megszereznem az első gólomat a Bernabéu stadionban. Ez hatalmas dolog. Ha lehetőséget kapok, akkor azt igyekszem úgy felfogni, mintha a legrangosabb döntőn lépnék pályára. Büszkeség a Real Madrid mezét viselni, ez ebben a stadionban még inkább igaz. A csapattársaim fantasztikusak, ilyen világklasszis játékosok mellett nekem is sokkal könnyebb dolgom van.”

Jövő: „Boldog vagyok a Real Madridnál, és itt akarok maradni. A klub is támogatja ezt a lépést. Voltak ajánlataim, de elutasítottam őket, mert Madridban látom a jövőmet. Nagyon keményen fogok dolgozni. Rendkívül nehéz játékidőhöz jutni ennél a csapatnál, mert itt van a világ legerősebb kerete, de Zidane bízik bennem. Örülök, hogy ma játéklehetőséghez jutottam.”

Lucas Vázquez
Értékelés:
„Fontos mérkőzés volt a mai, hiszen mindannyian azt akartuk, hogy Madridban maradjon a Santiago Bernabéu-trófea. A Fiorentina kemény ellenfél volt, de sikerült győzedelmeskednünk. Olasz csapat lévén nagyszerűen védekeztek, és gyorsan kontráztak, de minket sem kellett félteni. Megérdemelten győztünk.”

Marcos Llorente
„Elképesztően kezdtük a szezont, minden lehetséges trófeát begyűjtve. Tudtuk, hogy a Fiorentina nem fogja megkönnyíteni a dolgunkat, de erősen munkált bennünk a győzeleméhség, és sikerült megnyernünk a találkozót. A mai összecsapás egy remek lehetőség volt azok számára, akik általánosságban kevesebbet fognak játszani az idény során. Úgy gondolom, hogy mindannyian éltünk az eséllyel.”

„Folytathatjuk a trófeaszerzést, ha a csapat minden tagja alárendeli magát a közös céljainknak. Gento, a nagy-nagybácsim mindig azt mondja nekem, hogy maradjak nyugodt, szerény és alázatos. Ezek mindennél fontosabbak.”

Luca Zidane
„Boldog vagyok, hogy a világ legnagyobb klubjának játékosaként debütálhattam a Santiago Bernabéu stadionban. A Fiorentina mindent beleadott, de mi nagyszerűen játszottunk. Elégedettek vagyunk az eredménnyel. A mai mezemet meg fogom őrizni a családom számára. A beilleszkedésem? Nagyszerűen érzem magam a csapatnál.”

Achraf Hakimi
Álmok:
„Nagyon boldog vagyok, hogy a világ legnagyszerűbb stadionjában léphettem pályára. Már gyerekkorom óta erről álmodom, és ezt komolyan is mondom. Már 2006 óta a klubnál vagyok. A beilleszkedés könnyen ment, mert a csapattársaim nagyon barátságosan fogadtak, a segítségükkel pedig a pályán sem érzem magam elveszettnek. Zidane személye önbizalommal tölti el a játékosait, mert tudjuk, hogy mindenkinek meg fogja adni a lehetőséget. Hosszú szezon áll előttünk.”

Álvaro Tejero
Törekvés:
„Mindig a legjobb teljesítményemet próbálom nyújtani, hogy a csapat segítségére lehessek. A játékpercek arra valók, hogy élvezd őket, az esélyek pedig arra, hogy élj velük. A kemény munkán keresztül vezet az út a sikerekhez és az örömmámorhoz. Cristiano gólja? Már meg sem lepődünk rajtuk, különösen a Camp Nou-beli találata után. Nem véletlenül ő világ legjobbja.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK