Navas: Ismét meg akarjuk nyerni a Bajnokok Ligáját

A héten útjára indul a labda a Bajnokok Ligájában is, szerda este a Real Madrid hazai pályán fogadja a ciprusi APOEL csapatát.

A mérkőzésről
„Ismét elindul a Bajnokok Ligája és mi ismét meg akarjuk nyerni. Egy nagyszerű sorozat, szeretnénk, ha a végén ismét a mi fejünkre kerülne a korona. Minden mérkőzésen küzdeni fogunk, miközben tiszteletet mutatunk ellenfeleink iránt. A futballban gyakran előfordul, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogyan szeretnéd. A csapat nagyon jól játszik, remek a hozzáállásunk. Persze vannak dolgok, melyben fejlődnünk kell, remélhetlőeg ez meg is fog történni a következő találkozókon. A játékfelfogásunk nem változott: kimegyünk a pályára, támadunk és irányítjuk a mérkőzést.”

Keylor Navas

Motiváció
„Minden összecsapás más. A bajnokságban zsinórban két mérkőzésen sem sikerült a győzelem, de folytatjuk az elkezdett munkát, a győzelemre koncentrálunk. Mindenki nagyon motivált. Tudjuk, hogy a trófeáig vezető út sohasem könnyű, de mindig nyerni akarunk.”

Cristiano Ronaldo
„Nagyon jó formában van az edzéseken, példakép mindenki számára. Mindig segít a nekünk, megnyugtató amikor a világ legjobbja a csapattársad. A fejlődése töretlen, és ez nem csak neki, de a csapatnak is a legnagyobb hasznára válik. Minden mérkőzésen 120 százalékon teljesít. Ez az, amit nekünk is követnünk kell. Készen áll a szezonra, ezt már a nyár végén bizonyította. Minden találkozó más, de az elhivatottsága és az ambíciói előre viszik a csapatot.”

Jó formában az előszezonban
„Önbizalmat ad az idényre, amikor jól mennek a dolgok az előszezonban. Remek találkozókat játszottunk nyáron, sokat segítettek a felkészülésben. Minden apróság segít a fejlődésben, és igen, számomra eddig ez egy nagyszerű év.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK