Casemiro: Tudjuk, hogy keményen kell dolgoznunk, ha mindent meg akarunk nyerni

Casemiro és Nacho a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt álltak a Codere Apuestas munkatársainak rendelkezésére.

Casemiro

A mérkőzésről
Különleges érzés lesz ismét pályára lépni a Dortmund ellen, hiszen számomra minden ellenük kezdődött. A közönségük szenzációs, a csapat pedig roppant nehéz ellenfél. A Dortmund remek játékosokból áll, de úgy vélem, készen állunk e nagyszerű mérkőzésre. Kemény párharc lesz. Szeretem a kemény munkát, néha túlzottan sokat is dolgozom. Tisztában vagyok azzal, hogy az én feladatom nem a gólszerzés, de ha jól megy a játék, az jó nekem és a csapatnak is.

Trófeák
Megpróbálok minden egyes edzést kiélvezni. Megtiszteltetés számomra, hogy magamra ölthetem azt a mezt, amely arra kötelez bennünket, hogy címeket nyerjünk. Tudjuk, hogy keményen kell dolgoznunk, ha mindent meg akarunk nyerni. A csapatunk nagyszerű.

Zidane és Cristiano Ronaldo
Zidane a legjobb, Cristiano pedig a legkeményebb ellenfél, akivel valaha is edzenem kellett.

Nacho

A Signal Iduna Parkról
A Borussia stadionja egy kellemetlen helyszín, a játékosok ugyan keményen dolgoznak, és nagy nyomást helyeznek az ellenfeleikre, de mi szeretjük az ilyen típusú mérkőzéseket. Még egyszer sem sikerült győzedelmeskednünk az otthonukban, de most egy kiváló mérkőzésre és a három pont megszerzésére törekszünk. Remek állapotban vagyunk, jó teljesítményt szeretnénk nyújtani. A megkezdett munkát kell folytatnunk: csapatként játszani, többet futni az ellenfélnél. A fenyegetéssel, amit a bennünk rejlő potenciál jelent, nagy kárt okozhatunk.

A szezonról
Pozitív a hozzáállásunk. Az idei szezont remek teljesítménnyel kezdtük, komoly ellenfelekkel szemben sikerült elhódítanunk az UEFA- és a spanyol-szuperkupát is. Izgatottan várjuk az előttünk álló összes kihívást. Ez a mez megköveteli, hogy megpróbáljuk a megnyerhető címek mindegyikét elhódítani. Kiváló csapatunk van, készen állunk a megmérettetésre.

Az utánpótlásból a felnőtt csapatba
Gyermekkorod óta arról álmodsz, hogy a Bernabéuban játszol és hosszú, nagyon hosszú ideig viseled ezt a mezt. Szerencsés vagyok, hogy valóra válthattam az álmomat, s remélem, még nagyon sokáig itt leszek. Mindez kemény munka eredménye, ami embert próbáló. A tavalyi volt karrierem legsikeresebb éve, ebből következik, hogy az idei szezont sem vehetem félvállról. Elégedettebb vagyok magammal, fontos kihívásokkal kell szembenéznem, de azt hiszem, felkészültem.

Zidane
Ő egy győztes. Mindannyian élvezzük a bizalmát. Egy játékos számára ez a legfontosabb. Az érkezése óta rengeteget segít, s neki köszönhetően tovább élhetem az álmaimat.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK