Zidane: Nem tudjuk, hogy mikor térhet vissza Bale

A csapat vezetőedzője adott interjút a Getafe elleni bajnokit megelőzően.

A mérkőzés: „A játékosaim többsége egészségesen tért vissza a válogatott szünetről, ez a legfontosabb. Nehéz mérkőzéseken vannak túl, de már nagyon várják a holnapi napot. Örülök, hogy ismét játszhatunk a La Ligában.”

Bale: „Viszonylag jó állapotban van, de nem tudjuk, hogy pontosan mikor fog visszatérni. A Dortmund ellen kiváló teljesítményt nyújtott, utána viszont fájdalomra panaszkodott. Itt két sérülésről van szó: izomfáradtságról és ödémáról. Mivel a válogatott szünet kezdetekor még csak az előbbi volt képben, úgy döntöttünk, hogy elutazhat. A folyamatos panaszai? Nem vagyok orvos, így nem tudok nyilatkozni ezzel kapcsolatban, viszont teljes bizalommal viseltetek a klubnál dolgozó szakemberek iránt.”

A Barça igazolásai: „Én a Real Madrid edzője vagyok. Mivel nem kívánom ezt a pozíciót betölteni a jövőben a Barcelona együttesénél, így az új játékosaikról sem fogok véleményt mondani. A saját munkámra koncentrálok. A szívem fehér, ahogy játékoskoromban is.”

Zidane a Getafe elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón

100 mérkőzés a Real Madrid élén: „A legjobb pillanatom a bajnokság megnyerése volt tavaly, a legrosszabb pedig az összes vereség együttvéve.”

Kapusgondok: „Remélem, hogy néhány nap múlva már ismét velünk lesz. Ez egy kisebb izomprobléma. Luca esete már komolyabb, neki a vállával vannak problémák.”

Tanács: „Hogy milyen tanácsot adnék a fiatalkori énemnek? Azt, hogy ragadja próbálja meg minden pillanatból kihozni a legjobbat, és élvezze az életet.”

Theo, Benzema és Marcelo visszatérése: „Hét meccs vár ránk a következő szünet előtt, így mindannyiukra szükségünk lesz, hogy jó eredményeket érhessünk el.”

Atlético–Barcelona: „Nem foglalkozom ezzel a mérkőzéssel, viszont természetesen szeretném csökkenteni a pontbeli lemaradásunkat.”

Dani Carvajal állapota: „Pozitív fejleményekről tudok beszámolni. Dani jól van, és egy-két héten belül már vissza is térhet hozzánk, ha minden jól megy. Az orvosok azt akarják, hogy kifogástalan állapotban legyen, így még várnunk kell egy kicsit.”

Katalónia: „Ez nem a megfelelő hely arra, hogy erről beszéljek, de pontosan úgy élem meg ezeket az eseményeket, mint bárki más az országban.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK