Zidane: Csak a csapategység vezethet el minket a sikerekhez

Zinédine Zidane, a Real Madrid vezetőedzője tartott sajtótájékoztatót a Getafe elleni, győztes meccset követően.

A mérkőzés értékelése: „Jól futballoztunk, de közel sem tökéletesen. Elégedettek vagyunk a végeredménnyel és a három pont megszerzésével. A válogatott szünet alatt számos kulcsjátékosom kapott extra terhelést, így a mai győzelem különösen nagy értékkel bír. Akár sokkal több gólt is szerezhettünk volna. A második félidő első 10-15 percében egy kicsit leeresztettünk, de összességében volt karaktere, tartása a csapatnak.”

Egység: „Mindenkire szükségünk van a sikerekhez. Az egyéni megmozdulások is képesek megteremteni a különbséget, de az igazán nagy dolgok megvalósításához nélkülözhetetlen a csapategység. Szerencsére fantasztikus játékosok állnak rendelkezésemre, akik mindig nagyszerű munkát végeznek, ha lehetőséghez jutnak.”

Zinédine Zidane a Getafe elleni mérkőzés közben

Ramos: „Sergio hányással küszködött a mérkőzés reggelén, de nem volt láza. A kezdés előtti órákban javult az állapota, de nagyon elfáradt a mérkőzésen.”

Isco: „Isco nagyszerűen szállt be a mérkőzésbe, és remekül szolgálta ki Cristianót, aki rendkívül fontos gólt szerzett. Az ő beállásának és a játékrendszerünk megváltoztatásának köszönhetően egyértelműen feljavultunk. Karim találatának is örülök, hiszen elég sokat kellett kihagynia, ahogy Marcelónak és Theónak is.”

Fiatalok: „Achrafban hatalmas potenciál van, különösen a támadások segítése terén. Rendelkezik a szükséges fizikummal, amely lehetővé teszi, hogy fel-le száguldozzon az oldalvonal mellett. Jó teljesítményt nyújtott, ahogy Marcos is, aki rendkívül fegyelmezetten futballozott. Az ő játéka adta meg a defenzív stabilitást a csapatnak.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…