Keylor Navas: Nem lehetünk elégedettek

Négy madridi futballista adott interjút a Tottenham ellen elért döntetlent követően.

Keylor Navas
Értékelés:
„Nem lehetetünk elégedettek, hiszen a három pont megszerzése volt a célunk. Mindkét csapatnak megvoltak a gólszerzési lehetőségei, jó meccset láthattak a szurkolók. Sok nehézséget okozott nekünk a Tottenham szervezett védekezése, és Llorisnak is voltak hatalmas bravúrjai. Ez is egy olyan mérkőzés volt, ahol rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de nem sikerült értékesítenünk őket. A dolgok nem mindig alakulnak úgy, ahogy azt szeretnénk. Természetesen szerettük volna kapott gól nélkül lehozni a teljes játékidőt, de ez annak ellenére sem sikerült, hogy mindent beleadtunk. Reméljük, hogy a soron következő találkozókon már nem lesz gondunk ezzel. Folytatni akarjuk a pontgyűjtést.”

Keylor Navas a Tottenham eleln

Marcelo
A meccs:
„Mindent megtettünk a győzelem érdekében, rengeteg helyzetet kialakítva. Magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, a türelemmel sem volt gond, de mégsem sikerült lezárnunk a dolgokat. Legközelebb máshogy alakul majd. Több helyzetünk volt, mint nekik, de mindkét kapus lenyűgöző munkát végzett.”

Hazai környezet: „Nem számít, hogy éppen hol kell pályára lépnünk, mi mindent megteszünk a győzelem érdekében. Vannak még nehézségei a csapatnak, de nincs ok aggodalomra.”

Az ellenfél: „Nincs két egyforma meccs. Vereséget szenvedtünk a Betis ellen, ikszeltünk a Valenciával… ezek a csapatok nagyon kemény ellenfelek. Nem tudom, hogy a Tottenham a legjobb együttes-e, amellyel szembenéztünk a szezonban, de kétségtelenül erősek.”

Marcelo a Tottenham ellen

Toni Kroos
A találkozó:
„Kemény meccs volt, de véleményem szerint jó teljesítményt nyújtottunk. Elégedett vagyok a játékképpel, sok helyzetünk volt. Talán a döntetlen az igazságos eredmény, de mi voltunk a domináns csapat.”

Wembley: „Képesek vagyunk arra, hogy elhozzuk a három pontot a Tottenham otthonából. Már nagyon várjuk a visszavágót. Minden pontra szükségünk van.”

Achraf Hakimi
„Boldog vagyok, hogy lehetőséget kaptam a Bajnokok Ligájában, és hogy az edző láthatóan bízik bennem. A célunk egyértelműen a győzelem volt, sikerült is dominálnunk a meccset, de a labda egyszerűen nem akart bemenni az ellenfél hálójába. A Wembleyben újabb döntőt kell majd játszanunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK