Nacho: Megtiszteltetés volt a kapitányi karszalagot viselni

Hét Real Madrid-játékos nyilatkozott a szezon első kupamérkőzésén kiharcolt sikert követően.

Nacho
Karszalag:
„Boldog vagyok a győzelem miatt, és külön öröm, hogy ez volt az első tétmérkőzés, amikor a Real Madrid csapatkapitányi karszalagját viselhettem. Nem is lehetnék ennél boldogabb. Ez a tisztség felelősséget és példamutatást követel meg tőled. Remélhetőleg még sokszor lesz alkalmam kapitányként vezetni a csapatot.”

Az eredmény: „Kétszer is betaláltunk, ez a lényeg. Nehezebb mérkőzés volt a vártnál, de sikerült kivédekeznünk a helyzeteiket. Vallejo? Egy ilyen elkésett belépő benne van a játékban. Biztosíthatok mindenkit, hogy egyáltalán nem állt szándékában sérülést okozni.”

Marcos Llorente
„Ez egy fontos győzelem, hiszen így nagyon jó pozícióból várhatjuk a visszavágót. A mai sikerhez elengedhetetlen volt a türelmes labdajáratás. Megérdemeltünk győztünk, hiszen a tizenegyeseken kívül is számos gólszerzési lehetőséget sikerült kialakítanunk.”

Marco Asensio
Győzelem:
„Örülünk a sikernek. Tudtuk, hogy még egy harmadosztályú ellenféllel szemben sem lesz könnyű dolgunk, sőt. Jól futballoztak, de a várakozásainknak megfelelően nagyon elfáradtak a második félidőre, így képesek voltunk kihasználni a helyzeteinket.”

Lehetőség: „Ha az edző bizalmat szavaz nekem, akkor jó teljesítménnyel próbálom meghálálni azt. Minél többet játszok, annál jobb leszek.”

Lucas Vázquez
„Igazságos végeredmény született. Az első büntetőt Marco értékesítette, a másodikat pedig én, nem volt semmilyen nézetletérés a csapaton belül ezzel kapcsolatban. A gironai mérkőzésünk? Még mi is várunk a tájékoztatásra a biztonsági intézkedésekkel kapcsolatban. Próbálunk kizárólag a futballra koncentrálni.”

Jesús Vallejo
Debütálás: 
„Nagyon jól megértettük egymást Nachóval, ő egy igazi fenomén. Örülök a debütálásomnak. Nagy kár, hogy a végén kiállítottak, de kizárólag a győzelem emléke fog megmaradni erről a napról. A visszavágó szempontjából nagyon fontos volt, hogy ma győztesen hagyjuk el a pályát. Már nagyon vártam arra, hogy játéklehetőséghez jussak. Lelkesen végeztem a dolgom az edzéseken, és ez a jövőben sem fog megváltozni. Tisztában vagyok azzal, hogy továbbra is keményen kell dolgoznom.”

Franchu
Érzések: „Ma volt az első tétmérkőzésem a Real Madrid felnőtt csapatának színeiben. Azt hiszem, örökre megőrzöm ezt a mezt. Amikor Zidane elküldött melegíteni, csak arra tudtam gondolni, hogy vajon tényleg be fogok-e állni. A szavak nehezen jönnek a számra egy ilyen csodálatos estén. Mindig is erről álmodtam. Ez egy hatalmas mérföldkő a karrieremben, melyért a családomat és a barátaimat illeti meg a köszönet. Kiváltságosnak érzem magam, és örülök, hogy a csapat segítségére lehettem.”

Zidane: „Ő a világ legjobb edzője, játékosként pedig a történelem egyik legnagyobbjává vált. Azt mondta a becserélésem előtt, hogy próbáljak meg nyugodt maradni.”

Álvaro Tejero
„Én csak próbálom jól végezni a dolgom. Ott és akkor játszom, ahol az edzőnek szüksége van rám. Őszintén szólva mi egy hasonló nehézségű mérkőzésre számítottunk, hiszen ilyenkor egyáltalán nincsen jelentősége annak, hogy az ellenfelünk melyik osztályban játszik. A Real Madrid ellen mindenki meg akarja mutatni a képességeit. Örülök a játéklehetőségnek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK