Florentino Pérez: Egy példakép távozott közülünk

Florentino Pérez elnök úr nyílt levélben búcsúzott el az október 28-án elhunyt id. Manuel Sanchístól.

Ma minden madridista szívét szomorúság tölti be, hiszen egy legenda távozott közülünk. A Real Madrid elnökeként szeretném kifejezni legmélyebb együttérzésemet Manuel családjának, egykori csapattársainak, barátjainak, és legfőképpen a fiának, ifj. Manolo Sanchísnak, aki mindenben követte apja példáját és a klub történelmének egyik legnagyszerűbb kapitányává vált.

Manuel a szívünkben örökké élő Yé-yé korszak egyik szimbóluma volt, jelenlétével pedig nagyban hozzájárult a hatodik európai kupa elhódításához.

Fáradhatatlan elkötelezettsége, bajtársiassága és a Real Madrid iránti szenvedélye a legnagyobbak közé emeli őt, legendája pedig örökké élni fog azok emlékezetében, akik elég szerencsések ahhoz, hogy egykori csapattársainak vagy a Real Madrid szurkolóinak mondhassák magukat. Ők azok az emberek, akikre megkérdőjelezhetetlen hatást gyakorolt Manolo.

Amellett, hogy állandó tagja volt a spanyol nemzeti tizenegynek, összesen hét szezont töltött el a Real Madridnál, a hatodik BEK-trófeán kívül pedig négy bajnoki címet és egy kupagyőzelmet is ünnepelhetett a csapattal.

Ma a klub értékeinek egyik legérdemesebb képviselője hagyott el minket. Példaként járt elöl azok számára, akik viselték vagy viselni fogják a Real Madrid címeres mezét, személyével és játékával pedig jelentősen hozzájárult a klub történelmének gyarapodásához.

Florentino Pérez

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK