Csoda lenne, ha ez a Real Madrid megnyerné a bajnokságot

Egy olyan délutánon van túl a Real Madrid az Estadi Montliviben, amely során amellett, hogy 2-1-es vereséget szenvedett a Girona együttesétől, a bajnoki cím megszerzésének esélye is veszélybe került számukra. És most nem csak arról van szó, hogy nyolc pontosra nőtt a hátrányuk a Barcelonával szemben, hanem a mutatott játék is rámutatott néhány komoly problémára. Ebben a cikkben a MARCA a blancók teljesítményét vizsgálatán keresztül próbál rámutatni, hogy mi történt Katalóniában.

A rossz

Ezért a kudarcért mindenki felelős a Real Madridnál. Bár legtöbb állandó kezdő játékosukkal a pályán megszerezték a vezetést, végül sikerült elveszíteniük a meccset. Csoda lenne, ha ez a Real Madrid bajnokságot nyerne.

Girona

Az elegáns

Pablo Machin mosollyal az arcán mehetett haza, hiszen történelmi győzelmet aratott. Nem csupán annyit ért el, hogy története során először juttatta fel a Gironát az első osztályba, de olyan taktikát dolgozott ki, amivel sikerült legyőzni a Real Madridot.

Girona

A hiányzó

Cristiano Ronaldo neve mellett még mindig csak egy találat van a bajnokságba, és erre a mérkőzésre sem tudott megfelelő hatással lenni. Lényegében alig voltak lehetőségei, a legnagyobb helyzeténél pedig Bono hatalmasat védett.

Cristiano

A kimagasló

Isco az egyetlen játékos a Real Madridban, aki emelt fővel hagyhatta el a pályát. Nem csupán ő lőtte csapata gólját, de az egész mérkőzésen ő vezényelte a támadásokat, és kiosztott néhány csodás passzt is. Támadásaival még a Real Madrid legendáját, Raúlt is idézte.

Isco

A félve figyelt

Nem volt véletlen, hogy Zidane lecserélte Marcelót. A brazil rendkívül gyenge mérkőzést produkált. Bár az APOEL ellen szerzett egy remek gólt, lényegében hullámvölgyben van.

Marcelo

A részletek

Bár félő volt, hogy a mérkőzésre rányomja a bélyegét a politika, igazából nem történt említésre méltó incidens, a lelátó inkább a Girona, mint Katalónia színeiben pompázott.

Girona

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK