Zidane: A Girona meglepett, de erre nem fecsérelnék több szót

Zinédine Zidane a holnapi, Tottenham elleni BL-összecsapás előtt nyilatkozott a sajtó megjelent munkatársainak. A francia mester beszélt többek között a Girona elleni vereségről és a csapat mentális állapotáról is, de szót ejtett Mauricio Pochettinóról is.

Forma: „Jó formában vagyunk. Egy vereség után azt gondolná az ember, hogy nem vagyunk jó lelkiállapotban, de épp ellenkezőleg. Fizikálisan is remek formában vagyunk, és készen állunk rá, hogy jó teljesítménnyel rukkoljunk elő holnap este. A Bajnokok Ligája egy kiváló küzdőtér, ahol most egy remek ellenféllel csapunk össze. Nagyon várjuk már a mérkőzést. Jó meccset szeretnénk látni. A játékosok élvezik az ilyen fajta találkozókat. Készen állunk rá, hogy jó teljesítményt nyújtsunk, de ez nem lesz sétagalopp, mivel az ellenfelünk egy rendkívül erős gárda.”

Wembley: „A játékosok tisztában vannak vele, hol lépnek pályára. Ez egy nagyon különleges helyszín. Ráadásul ezen a kiváló helyszínen most két kiváló csapat feszül majd egymásnak, ami mindenképpen jó hír a világ futballszurkolóinak. Azt hiszem, én még a régi Wembley-ben játszottam. Igazán bizsergető érzés volt. Most nem vagyok abban a kiváltságos helyzetben, hogy pályára léphessek, ezúttal a játékosaimé a lehetőség.”

Girona: „Nem hinném, hogy a Girona elleni teljesítményünk lett volna a legrosszabb. A futballban ez így megy: mikor kikapsz, annak megvan az oka. A Girona meglepett minket, de nem érdemes ennél több szót vesztegetni erre. Most egy másik meccs jön, ahol igyekszünk majd jól játszani, mindent beleadni és győzelmet elérni.”

Zinédine Zidane

Visszatérni a győztes útra: „Az izgatottságom és az odaadásom változatlan. Számomra a legfontosabb dolog, hogy keményen dolgozzunk. Vannak nehéz idők egy szezonban, most is egy ilyet élünk meg, egy vereség után mindig ez van. Szeretem a kihívásokat, holnap pedig jó meccset fogunk játszani, ahol igyekszünk majd nyerni. Kedvelem az olyan szituációkat, amikor a dolgok nehezen mennek, és vissza kell találnunk a győztes útra.”

Pochettino: „Kivételes munkát végez. Jól végzi a munkáját egy olyan klubnál, ami nagy dolgokat szeretne elérni. Az eredményei magukért beszélnek. Mindegy, hogy két vagy három középhátvéddel játszó csapat ellen játszunk, szerintem egyik sem nehezebb feladat a másiknál.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK