Zidane: A Tottenham volt a jobb csapat

Zinédine Zidane vezetőedzője tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját a Tottenham elleni kudarc után.

Értékelés: „El kell fogadnunk, hogy ma nem mi voltunk a jobb csapat. Azt gondolom, hogy összességében nem nyújtottunk rossz teljesítményt. Voltak helyzeteink, de nem sikerült gólra váltanunk őket – ahogy az már sokszor történt az elmúlt időszakban. Nem mondanám, hogy erőnléti problémáink vannak. Egyesek talán fittebbek másoknál, de nincs ezzel gond. Egy elvesztett meccs után sosem könnyű kijönni a morális gödörből, két vereség után pedig még nehezebb lesz. Világos, hogy nagyobb százalékban kell kihasználnunk a helyzeteinket.”

Zidane a Tottenham elleni meccs közben

Gólképtelenség: „Nem mondanám, hogy képtelenek vagyunk gólt szerezni. Vannak olyan időszakai egy idénynek, amikor minden helyzetünkből sikerült betalálni, máskor pedig tíz lehetőség is kell egyetlen gólhoz. A Tottenham a pálya minden területén jobb teljesítményt nyújtott, mint mi. Voltak helyzeteink, de ők időközben háromszor is bevették a kapunkat, ez pedig eldöntötte a dolgok alakulását.”

Tottenham: „Bármelyik csapat megnyerheti a Bajnokok Ligáját, így nyilvánvalóan a Tottenham is.”

Öltözői hangulat: „Nem vagyunk boldogok. Ha az élet citrommal kínál, akkor nem tehetsz mást, bele kell harapnod. Ez egy kemény meccs volt számunkra mentális szempontból. Változtatnunk kell a dolgokon, de ez az együttes csupa bajnokból áll, és még bőven van időnk jobb formába lendülni. Pontosan ezt fogjuk tenni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK