Marcelo: Borbalán? A Real Madrid sosem kritizálja a bírókat

Négy Real Madrid-játékos adott interjút az Atlético Madrid elleni derbit követően.

Marcelo
A játékvezetői tévedések:
„A Real Madrid sosem kritizálja a bírókat. Volt több kezezésgyanús eset is, illetve Sergio arcon rúgása. Talán több büntető is elmaradt, de ez benne van a játékban. Én elég messze álltam az esetektől, ezért nem szeretnék elhamarkodott következtetéseket levonni.”

Értékelés: „Egyértelműen mi voltunk a jobb csapat. Többet birtokoltuk a labdát, magabiztosan futballoztunk. Az előttünk álló találkozón még ennél is sokkal jobban fog menni a játék.”

Tíz pontra a Barçától: „Számunkra nem létezik lehetetlen feladat, de most az a legfontosabb, hogy ne helyezzük magunkat extra nyomás alá.”

Cristiano és Ramos: „Fogalmam sincs arról, hogy volt-e köztük nézeteltérés. Engem csak az érdekel, ami a futballpályán történik.”

Sérülések: „Nagyon magas minőséget képvisel a keretünk, de az a legideálisabb, ha mindenki egészséges.”

Macelo az Atlético Madrid ellen

Raphaël Varane
A végeredmény:
„Csalódott vagyok, mert megérdemeltük volna a győzelmet. Jól futballoztunk és rengeteg gólhelyzetet sikerült kialakítani, de az utolsó megoldások valahogy sosem sikerültek tökéletesre. A hátrányunk? A szezon nagyon hosszú. Tudjuk, hogy fejlődnünk kell.”

Ramos sérülése: „Nem érezte jól magát. Azt hiszem, eltört az orra.”

Dani Carvajal
„Két értékes pontot hullajtottunk ma el, ez természetesen frusztrál. Az Atlético nagyon szervezetten védekezett. Tízpontos hátrányban vagyunk a Barcelonához képest, ez már tetemes mennyiség, de ma mindent megtettünk a győzelem érdekében, és ez a hozzáállás a szezon hátralévő részében sem fog megváltozni. Ami engem illet: jó érzés volt visszatérni a pályára a sérülésemet követően. Úgy éreztem, hogy majd kicsattanok az erőtől. Most a soron következő mérkőzésünkre kell összpontosítanunk.”

Dani Carvajal az Atlético Madrid ellen

Casemiro
A találkozó:
„Nagyon jó meccset játszottunk, méltó volt a derbik történelméhez, de nem vagyok boldog a végeredmény miatt. Keményen dolgoztunk a gólszerzés érdekében, de nem jártunk sikerrel. A keserűség ellenére két lábbal a földön kell maradnunk: az Atlético Madrid ellen nem szégyen ikszelni.”

Cristiano: „Ő a világ legjobbja, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan beinduk nála a gólgyártás.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…