Asensio: Nem ijeszt meg a nyomás

A Real Madrid fiatal sztárja is nyilatkozott az APOEL elleni BL-találkozó előtt.

A mérkőzés: „Győzni jöttünk ide. A Bajnokok Ligája-meccsek mindig komoly erőpróbák, de a célunk egyértelműen a továbbjutás kiharcolása, illetve a látványos futball. Kemény összecsapásra számítok, hiszen az APOEL-nek győznie kell, ha életben akarják tartani a kvalifikációval kapcsolatos reményeiket.”

Munka: „Természetesen szeretnék minél nagyobb szerepet játszani a csapat sikereiben, de pontosan tudom, hogy ezért keményen meg is kell ám dolgoznom. Morata valóban azt mondta, hogy azért távozott, mert nem kapott elég lehetőséget a rangadókon, de az ő esetét nem lehet párhuzamba állítani az enyémmel. Én sokkal fiatalabb vagyok nála, és még rengeteget kell fejlődnöm.”

Marco Asensio az APOEL elleni BL-meccset megelőző sajtótájékoztatón

Felelősség: „Nem ijeszt meg a nyomás és nem keresek kifogásokat a felelősség elhárítására. Minél nagyobb téttel bíró meccsen lépek pályára, annál jobb lehetőség áll előttem, hogy tanúbizonyságot tegyek a képességeimről. Hogy miért játszok kevesebbet a szeptemberi válogatott szünet óta? Én nem látok sok változást. Jól kezdtem az idényt, de nem az a legfontosabb, hogy hány percet töltök a gyepen. A jövőben is szeretnék a csapat segítségére lenni, ez minden.”

Ronaldo: „Cristiano ugyanaz az ember, akit fél évvel ezelőtt láthattunk a BL-döntőben. Igaz, hogy a bajnokságban még csak egyetlen góllal rendelkezik, de én inkább a balszerencse számlájára írnám ezt.”

Média: „Nem foglalkozom a pletykákkal, nem is szoktam újságokat olvasni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK