Zidane: Történjen bármi, bízom a játékosaimban

A Real Madrid vezetőedzője tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját az APOEL elleni BL-visszavágót megelőzően.

A találkozó: „A csapat jó állapotban van. Szeretném, ha a játékosaim olyan hozzáállással lépnének pályára, mint az Atlético Madrid elleni bajnokin. Jól teljesítettünk a hétvégén, egyedül a gólszerzéssel akadtak problémáink. Már csak egyetlen lépés választ el minket a kvalifikációtól, a célunk egyértelműen a győzelem. Papíron talán az APOEL a leggyengébb együttes a csoportunkban, de nem követhetjük el azt a hibát, hogy lebecsüljük őket. Remek meccseket játszottak az elmúlt hetekben, többek között a Bernabéuban is. Megérdemelten szerepelnek a Bajnokok Ligájában.”

Benzema: „Nem szükséges felhívnom a figyelmét arra, hogy ennél jobb teljesítményre is képes, hiszen ő maga is tisztában van ezzel. Remélhetőleg holnap véget ér a rossz sorozatunk.”

Zidane az APOEL elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón

A keret: „Történjen bármi, bízom a játékosaimban és az általuk képviselt minőségben. Valóban nem most éljük a klub történetének legsikeresebb időszakát. Ez néhány embert talán aggaszt, de engem egyáltalán nem. Örök optimista vagyok. Nagyon szerencsésnek érzem magamat, mert a munkám egyben a szenvedélyem is.”

A fiatalok: „Fényes jövő áll Ceballos előtt, de ez Achrafra és Llorentére is igaz. Az a legfontosabb, hogy készen állnak keményen dolgozni. A szezon nagyon hosszú, mindenkire szükségünk lesz. Asensio játékpercei bizonyítják, hogy itt fontos szerep jut a fiatal labdarúgóknak is. Természetesen megértem, hogy mindenki többet szeretne játszani, de a profi futball világában elengedhetetlen a türelem, edzőként ugyanakkor az én feladatom elérni, hogy senki se legyen elégedetlen.”

Téli érkezők: „Ez nem a megfelelő hely és idő, hogy erről beszéljünk. Most kizárólag az APOEL elleni meccsel szeretnék foglalkozni.”

Kritikák: „Tisztában vagyunk azzal, hogy a Real Madrid mindig a figyelem és a kritika középpontjában áll.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK