Zidane: A csapat megtalálta az egyensúlyt

A csapat vezetőedzője tartotta meg a Málaga elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóját.

A mérkőzés: „A Málaga nem érdemli meg, hogy a kiesőhelyek egyikén álljon. A legutóbbi három meccsükből kettőt is megnyertek. Nagyon jól kell futballoznunk, ha le akarjuk győzni őket.”

Bale: „Gareth egy rendkívül technikás és erős labdarúgó, mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy mennyit képes adni a csapatnak. Hiányzik a pályáról, de most az a legfontosabb, hogy ne siettessük a visszatérését. Még most is vannak apróbb fájdalmai, így nem a többiekkel dolgozott az edzésen. Az lenne a legjobb, ha bombaformában térne vissza a pályára, hogy megszüntesse az őt körülvevő negatív energiákat.”

Sérültek: „Bale, Keylor és Mateo is közel áll a visszatéréshez.”

Asensio: „Ő sem dolgozott a többiekkel, mert kapott egy kisebb rúgást az APOEL ellen. Inkább hagyjon ki három-négy napot, mint hogy súlyosbodjon a sérülése.”

Zinédine Zidane a Málaga elleni bajnoki előtt

Sergio Ramos: „Hamarosan mindenki meglátja, hogy elutazik-e velünk. Akkor sem fogok aggódni, ha nem tudja vállalni a játékot, mert a keret kiváló játékosokkal van tele, akik képesek pótolni Sergiót.”

Carvajal sárga lapja: „Őszintén megmondom, meglepett ez a hatalmas felhajtás. Daninak egyáltalán nem állt szándékában, hogy kiprovokáljon magának egy sárga lapot. Meglátjuk, mi lesz.”

Sorozatban három kapott gól nélküli meccs: „A kezdeti nehézségek után a csapat megtalálta az egyensúlyt. Az ellenfeleknek nincs könnyű dolga, ha gólt akarnak szerezni. Boldog vagyok az eredményeink miatt, mert ez nemcsak a védők és a kapus, hanem az egész csapat érdeme.”

Sérülések: „Hogy emiatt ilyen nagy a hátrányunk a bajnokságban? Én nem vagyok olyan edző, aki mindig kifogásokat keres. A sérülések hozzátartoznak a futballhoz, ahogy az én munkámhoz is. A múlton való rágódás helyett én inkább a jövőbe szeretek tekinteni. Mindent meg fogunk tenni, hogy csökkentsük a hátrányunkat.”

Kulcsfontosságú hetek: „A hátrányunk és a sűrű menetrend miatt minden mérkőzés egy kisebb döntővel ér fel. Ne felejtsük el, hogy hamarosan itt van a FIFA-klubvilágbajnokság is.”

Cristiano és Benzema: „Néhányan azt mondják, hogy az APOEL könnyű ellenfél volt, de ez nem igaz. Azért arattunk hatgólos győzelmet, mert megdolgoztunk a sikerekért. Karim és Cristiano pontosan azt tette, amit elvárok tőlük. Remélhetőleg holnap is hasonló eredménnyel zárjuk majd a meccset.”

Valencia–Barcelona: „Nem tudom, hogy milyen végeredménnyel fog zárulni ez az összecsapás, de engem sokkal jobban érdekel, hogy megszerezzük a három pontot a Málaga ellen.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK