Zidane: Cristiano több szeretetet és tiszteletet érdemel

A csapat vezetőedzője tartotta meg szokásos sajtótájékoztatóját a Dortmund elleni találkozót megelőzően.

Hozzáállás: „Világos elképzelésekkel rendelkezünk a találkozót illetően. Nem számít, hogy már kvalifikáltuk magunkat, ahogyan az sem, hogy éppen milyen formában van a Dortmund. Jó meccset szeretnénk játszani. A csapatom nagyszerű állapotban van, de kétségtelen, hogy több gólt kell szereznünk. A bajnokságbeli pozíciónk nem a legjobb, de nem aggódom, mert előbb vagy utóbb meg fognak változni a dolgok. Nem létezik olyan sorozat, amely örökké tart, legyen az pozitív vagy negatív. Engem csak az foglalkoztat, hogy továbbra is keményen dolgozzunk, illetve hogy keressük a lehetőségeket a fejlődésre. Úgy gondolom, hogy a játékunk összeségében rendben van. Nem szabad megfeledkeznünk az eddig megnyert trófeákról, ahogy a jó, gólgazdag teljesítményekről (Málaga, Las Palmas, APOEL) sem.”

Téli érkezők: „Még nem született döntés ezzel kapcsolatban.”

Zidane a Dortmund elleni BL-meccset megelőző sajtótájékoztatónBale: „Biztos, hogy elutazik velünk a FIFA-klubvilágbajnokág helyszínére, de ennél többet még nem tudok mondani. Ma sem edzett a többiekkel.”

Cristiano Ronaldo: „Cristiano több szeretetet és tiszteletet érdemel. Ez már egy nagyon régi forgatókönyv: ha a dolgok nem a megszokott módon alakulnak, akkor az emberek és az újságírók elkezdenek suttogni. Akik ismerik, azok tudják, hogy sosem adja fel. Tavaly fenomenálisan teljesített, és idén sem fog adós maradni a gólokkal. Még csak az idény felénél járunk. Messi? Külön-külön is fantasztikus játékosok, de a köztük lévő rivalizálás teszi igazán különlegessé őket.”

Bajnokok Ligája: „Ma este a Chelsea és az Atlético Madrid összecsapását fogom megnézni, de kizárólag a futball iránti szeretetem miatt. Ha nem a Real Madrid játszik, akkor teljesen pártatlan vagyok.”

Kritikák a keret megváltozására vonatkozólag: „Mindekinek megvan a saját véleményhez való joga, de én nem foglalkozom a kritikákkal.”

Világbajnokság: „Franciaországnak és Spanyolországnak is szerencséje volt a sorsolással. Mindkét csapat tovább fog jutni a csoportkörből.”

Bajnokok Ligája: „Ebben a versenysorozatban nincsenek könnyű ellenfelek, pláne az egyenes kieséses szakaszban. Bárkit is kapunk a nyolcaddöntőben, nehéz dolgunk lesz.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK