Zidane: Vallejo már jól van

A csapat vezetőedzője, Zinédine Zidane a Sevilla elleni bajnokit megelőzően tartott sajtótájékoztatót.

A találkozó: „Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok. A Sevilla nagyszerűen teljesített az előző szezonban, és jelenleg is előkelő helyet foglalnak el a tabellán, látványos és hatékony futballt játszva. Az erejüket az is bizonyítja, hogy továbbjutottak a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába. Berizzo? Sok erőt kívánok neki a betegsége legyőzéséhez. Az egész klub öleli őt.”

Carvajal eltiltása: „Úgy érezzük, hogy igazságtalanság ért minket, mert Dani egyáltalán nem próbálta provokálni a játékvezetőt. Szerintem ez teljesen egyértelmű. Fellebbezni fogunk.”

Üzenet a szurkolóknak: „A szurkolók és a pártoló tagok alapvető részét képezik a klub mindennapi működésének. Arra kérem őket, hogy a nehézségek ellenére is álljanak mellénk. A holnapi nap kiemelten fontos lesz, a támogatásuk pedig hatalmas pluszt jelent számunkra.”

Zidane a Sevilla elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón

Pletykák Ronaldo távozásáról: „Úgy tűnik, ez érdekli leginkább az embereket, de most is csak azt tudom elmondani, amit korábban: Cristiano boldog Madridban, és nem tudom elképzelni, hogy távozzon. Az emberek sok mindent mondanak vele kapcsolatban, de ő legtöbbször a pályán nyújtott fantasztikus teljesítményével válaszol. Egy átlagos labdarúgó 20 év alatt sem tudná véghez vinni mindazt, amit Cristiano. Remélem, hogy egészen a visszavonulásáig a Real Madrid játékosa lesz. Ő a futballtörténelem legjobbja, nincs hozzá fogható.”

„Hogy melyikünk volt a jobb fénykorában? Azt hiszem, tudják a válaszomat.” (nevet)

Sérült hátvédek: „Varane nem utazik el velünk, de a FIFA-klubvilágbajnokságon ott lesz. Vallejo bevethető állapotban van, a mai edzésen a társaival dolgozott.”

Varane: „Rapha még nagyon fiatal. Szerencsére nem komoly a sérülése, de nem normális dolog, hogy ilyen sok meccset kell kihagynia. Változtatásokat kell eszközölnünk az edzéstervében.”

Magyarázat: „Nem hinném, hogy mentális okok állnak a gyengébb teljesítmények mögött. A csapat egyáltalán nem kényelmesedett el, épp ellenkezőleg. Mindannyian tudjuk, hogy kizárólag a minden nap elvégzett kemény munka vezethet el minket a sikerekhez.”

Bale: „Még nem épült fel teljesen, így nem lesz ott a holnapi mérkőzésen, de a klubvilágbajnokságra ő is velünk jön.”

A szezon eddigi mérlege: „Nyilvánvalóan teljesíthettünk volna jobban is, de minden trófeára esélyesek vagyunk, és még féltávnál sem járunk a ligában. Rengeteg dolog fog még történni 2018-ban.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK