Bale: A gólomnál sokkal fontosabb, hogy megvan a továbbjutás

A játékosok is megosztották gondolataikat az Al Jazira legyőzésével kapcsolatban.

Gareth Bale
Értékelés: 
„Ha csereként lépsz pályára, akkor mindig az jár a fejedben, hogy vajon képes leszel-e megteremteni a különbséget. Nagyon jó érzés, hogy góllal tértem vissza a csapatba, de ennél sokkal fontosabb, hogy megvan a továbbjutás.”

Sérülések: „Volt néhány problémám, de ez már a múlt. A pályán és azon kívül is nagyon keményen fogok dolgozni, hogy a legjobb tudásomhoz mérten tudjam segíteni a csapatot a jövőben. Ehhez türelmesnek kell lennem, és odafigyelni a testemre.”

Gareth Bale az Al Jazira ellen

Luka Modrić
Továbbjutás: 
„Keményen meg kellett dolgoznunk a győzelemért. A saját dolgunkat nehezítettük meg, mert nem voltunk elég hatékonyak a helyzetkihasználás terén. Ezt leszámítva jó teljesítményt nyújtottunk. Cristiano lába nem remegett meg a döntő pillanatban, Bale pedig már alig néhány másodperccel a pályára lépését követően képes volt betalálni. Ez a gól biztosan nagyon sokat jelent számára, hiszen sérülésből tért vissza. Remélem, hogy képes lesz megerőzni az egészségét és a nagyszerű formáját, mert rengeteget segíthet a csapatnak.”

Videóbíró: „Már korábban is elmondtam, hogy nem tetszik a jelenlegi rendszer, mert nem egyértelmű, hogy milyen szituációkban fogják segítségül hívni a technológiát. Néhány esetben segítheti a játékot, máskor viszont csak feleslegesen meghosszabbítja a várakozási időt, félreértéseket és zavarodottságot okozva ezáltal.”

Luka Modrić az Al Jazira elleni meccs után

Nacho
A találkozó: „Sokat bajlódtunk a gólszerzéssel, de nyilvánvaló, hogy mi voltunk a domináns csapat. Az ellenfelünk nagyon jól védekezett. Bale? Fantasztikus játékos. Kár, hogy ilyen sok problémája volt a sérülésekkel ebben a szezonban, de most már itt van velünk. Ma is bebizonyította, hogy milyen fontos szerepet képes játszani a sikerekben. Mindannyiunk számára jó hír, ha Gareth 100%-os állapotban van.”

Videóbíró-rendszer: „Alaposan át kell gondolni a használatát, mert a rengeteg várakozás az őrületbe kergeti a játékosokat, de végső soron van létjogosultsága, hiszen képes a sportágunk hasznára lenni.”

Nacho az Al Jazira elleni meccs után

Casemiro
„Rengeteg helyzetünk volt, de a labda egyszerűen nem akart bemenni az ellenfél hálójába. Nem volt szerencsénk, de a futball egy ilyen játék. Sikerült kiharcolnunk a továbbjutást, most pedig az a legfontosabb, hogy tovább folytassuk a kemény munkát. A Grêmiónak több brazil válogatott játékosa is van. Nem szabad lebecsülnünk őket, mert nagyszerű futballt képesek produkálni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK