Ronaldo: Nem tőlem függ, hogy innen vonulok-e vissza

A döntő után a portugál is nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

Az érzései: „Elképesztő. Meg akartuk nyerni ezt a trófeát. Tudtuk, hogy egy jó csapat ellen játszunk. Nagyon boldog vagyok. Nagyszerű meccset játszottunk, s megérdemelten nyertünk.”

Öt trófea: „A Real Madrid még sosem nyert egy naptári évben öt kupát, Zidane elmondta ezt nekünk, ez motivált minket. Végül remek meccset játszottunk, megérdemelten győztünk. A csapat briliáns munkát végzett, és ennek köszönhetően most egy újabb trófeával gazdagodtunk.”

Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Jr.

Gólkirály: „A rekordok maguktól érkeznek. A klubilágbajnokság legjobb góllövőjének lenni, ez nagyon boldoggá tesz engem. Beszélek a társakkal a pályán, ez a munkám, igyekszem a legjobbamat nyújtani, hogy az emberek élvezhessék a játékomat. Motivált vagyok, hiszen továbbra is edzhetek, játszhatok és élvezhetem a futballt, ez az, hiszen amit imádok.”

Teljesítménye: „Nem kell állandóan magamról beszélnem. Megtettem ezt már a múlt héten, mikor megnyertem az Aranylabdát, és most is ugyanazt gondolom. Magabiztos vagyok, a szémok nem hazudnak, magukért beszélnek. Továbbra is motivált vagyok, ez pedig hozzásegít ahhoz, hogy további címeket nyerjek mind a csapatnak, mint magamnak.”

Visszavonulás a Real Madridtól?: „Ha lehetséges, akkor szeretném. De ez nem tőlem függ. Ami tőlem függ, az a pályán nyújtott teljesítményem. Nem vagyok a klub vezetőségében, vannak ott helyettem jópáran. Én a pályán dolgozom. Persze ha lehetséges, hogy innen vonulhassak vissza, akkor szeretném, de majd meglátjuk.”

Cristiano Ronaldo, Florentino Pérez

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK