Luka Modrić: A legjobb madridi pillanatom? A Tizedik megnyerése

Négy nap van hátra a 2017/18-as bajnoki idény első El Clásicójáig, a Codere munkatársai ennek apropóján beszélgettek a horvát mágussal.

El Clásico: „Jó formában vagyunk, és nagyon örülünk, hogy karácsony előtt egy ilyen nagyszerű mérkőzés vár ránk. Készen állunk, mindent bele akarunk adni az El Clásicón. Reméljük, hogy sikerül győzni, és közelebb tudunk kerülni a Barcelonához. A siker kulcsa a csapategység, valamint az, hogy miképp olvassuk a játékot. Egységesnek kell lennünk. Nagyon fontos, hogy ne adjunk át túl sok területet a Barcelonának, mert olyan játékosaik vannak, akik ezt kíméletlenül kihasználják. Mindkét csapatban van néhány klasszis, akik képesek eldönteni a meccset.”

Célok: „Minden lehetséges címet meg akarunk nyerni újra és újra. Még mindig sok van hátra a bajnokságból és mindent bele fogunk adni, hogy felzárkózzunk. Emellett ott van a Bajnokok Ligája és a Király-kupa is, amiket szintén nagyon szeretnénk újra megnyerni.”

Motiváltság: „Ilyen a személyiségem, mindig többre törekszem. Mindig a következő kihívást keresem, még akkor is, ha elégedett vagyok azzal, amit eddig elértem. Élvezned kell minden pillanatot, ameddig csak lehet. Ez hajt engem előre, ez is én vagyok.”

Szurkolók: „A szurkolóink mindig támogatnak minket. Remélem, hogy hétvégén is nagyszerű hangulatot teremtenek és mindent beleadnak majd, ahogy mi a pályán. Remélem, hogy boldogan térhetnek majd haza.”

Legjobb pillanata a Real Madrid mezében: „Számos nagyszerű pillanat ért a Real Madridban, de a leginkább a Tizedik megszerzését vártuk, és végül sikerült. Ettől persze az összes többi briliáns, és valamennyi megszerzett címünk felejthetetlen.”

Álmok: „Mindig rendelkeztem azzal az önbizalommal, ami idáig segített. Egy álmom vált valóra, amikor aláírtam a Real Madridhoz, és felemelő érzés trófeákat nyerni a klubbal. Nem sok játékosnak adatik meg, hogy innen vonuljon vissza, de én tényleg szeretném, ha nekem sikerülne. Ez a célom. Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Ezen felül még nyernem kell valamit a hazám válogatottjával is.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK