2018. szeptember 23., vasárnap

Zidane: Beszéltem Florentinóval, de ennél többet nem árulok el

  • É. Csongor (Veidt)
  • 2018.01.03. 13:26
A csapat vezetőedzője, Zinédine Zidane adott interjút a Numancia elleni kupameccs előtt.

Hangulat: „A srácok izgatottan várják a karácsonyi szünet utáni első összecsapást. Számunkra minden versenysorozat fontos, így egyértelmű, hogy a kupát is meg akarjuk nyerni. Nem fogjuk lebecsülni a Numanciát, még annak ellenére sem, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Egy első osztályú együttest, a Málagát búcsúztatták az előző körben, ez mindenképpen óvatosságra int minket.”

Kepa Arrizabalaga: „Mivel Kepa nem a Real Madrid játékosa, nem fogok beszélni róla. Engem csak azok a kapusok érdekelnek, akik az én csapatomat erősítik.”

Zinédine Zidane a Numancia elleni kupameccset megelőző sajtótájékoztatón

Lehetséges téli érkezők: „Beszéltem Florentinóval, de ennél többet nem árulok el. Január 31-ig, azaz a téli transzferidőszak utolsó napjáig bármi megtörténhet. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy biztosan lesz új érkező. Én csak annyit kérek a 2018-as évtől, hogy minden játékosom legyen egészséges. Nem sóvárgok új kapus vagy új támadók iránt, hiszen a jelenlegi kerettel is elégedett vagyok, és ennek megfelelően nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy mindenképpen új emberekre van szükségünk. A dolgok talán nem mindig alakulnak úgy, ahogy várjuk, de nem fogom ezért a játékosaimat hibáztatni. A Real Madrid a bajnokságban, a kupában és a Bajnokok Ligájában is esélyes a végső győzelemre, még semmi sincs elveszve. Én őszintén hiszek ebben.”

Benzema sérülése: „Az El Clásico után jelentkeztek először a fájdalmak Karimnál. Nem tulajdonítottunk neki nagy jelentőséget, azt hittük, hogy csupán egy enyhébb túlterhelésről van szó, de a vakációról már sérülten tért vissza. Mondanom sem kell, egyetlen játékosom sérülésének sem örülök.”

Bale: „Mindannyian örülünk, hogy Gareth egészséges. Ott lesz a holnapi keretben.”

Vinícius: „Nem tudom, hogy mikor fog Madridba költözni, de ez most nem is foglalkoztat. Természetesen figyelemmel kísérjük a brazíliai teljesítményét.”

Jövő: „Nem tudom megmondani, hogy mennyi ideig leszek még a Real Madrid vezetőedzője. Csak az előttünk álló hat hónap érdekel, és hogy minél jobban fejezzük be ezt az idényt.”


Hozzászólások

Tabella