Dani Carvajal: Nyilvánvaló, hogy nem a játékvezető miatt szenvedtünk vereséget

A csapat játékosai is nyilatkoztak a Villarreal elleni, vereséggel záruló mérkőzést követően.

Dani Carvajal
A mérkőzés:
„A Villarreal nagyon boldog lehet a végeredménnyel. Remekül játszottunk, és ha jobban megbecsüljük a helyzeteinket, akkor kétgólos előnnyel vártuk volna a második félidőt, a vége pedig akár 5-0 is lehetett volna. Gyenge szériában vagyunk, de az öltöző továbbra is egységes. A La Liga? Reálistának kell lennünk. Már nagyon nehéz helyzetben vagyunk, ráadásul holnap a Barcelona még tovább növelheti a két csapat közti különbséget.”

Ronaldo gólhelyzete: „Cristiano gólhelyzete után büntetőnek és piros lapnak kellett volna következnie, de nem hibáztatom a játékvezetőt, mert teljesen nyilvánvaló, hogy nem miatta szenvedtünk vereséget.”

Magyarázat: „Nem hiszem, hogy valamilyen mentális nehézségek állnának a gyengébb eredményeink hátterében. Szép akcióink voltak. Tovább kell lépnünk, és figyelmen kívül hagyni azokat, akik nem hisznek a csapatban.”

Nacho
Elemzés:
„A mai mérkőzésen nem a csapat hozzáállásával volt a gond. Keményebben dolgozunk, mint valaha. A Villarreal nagyon megnehezítette a dolgunkat, a gólnál nem tudtuk felvenni a megfelelő pozíciókat. Gyengén kezdtük az évet, de ez még mindig a Real Madrid. Nem felejtettünk el futballozni, de túl kell valahogy lendülnünk ezen a hullámvölgyön.”

A bajnokság sorsa: „Minden meccs után azt mondjuk, hogy még esélyesek vagyunk a bajnoki cím megszerzésére, de ha így folytatjuk, akkor nem leszünk azok. A kupa? Meg akarjuk nyerni, ahogy minden más versenysorozatot is.”

Casemiro
„Most egységesebbnek kell lennünk, mint valaha. A mai mérkőzésünkön ugyanazokkal a problémákkal szembesültünk, mint egész évben. Jól futballoztunk, harcolunk, de képtelenek vagyunk gólokat szerezni, az ellenfél viszont egy-két helyzetből is képes eldönteni a meccset. Megértjük a szurkolóink haragját. Nagyon fontos lett volna megszereznünk ezt a három pontot. A futballban nincs lehetetlen, de innen már nagyon nehéz lenne megnyerni a bajnokságot.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK