Zidane: Nem hibáztatom a játékosaimat

A Real Madrid szakvezetője, Zinédine Zidane értékelte a Villarreal elleni vereséget.

Kihagyott helyzetek: „Most, a mérkőzés után is szóba került az öltözőben, hogy miért nem vagyunk képesek gólokat szerezni. Fogalmam sincs, hogy mi lehet a magyarázat erre a jelenségre, de abban biztos vagyok, hogy hamarosan vége szakad a rossz sorozatunknak. Nem tudom, hogy mikor, de a futballban semmi sem tart örökké. Nem hibáztatom a játékosaimat. Hogy mi lehet a megoldás? Az, hogy elkezdünk a tudásunkhoz mérten futballozni, és sokkal több gólt szerzünk. A csapat még sosem volt ilyen nehéz helyzetben, mióta leültem a kispadra, de az a jó ebben a sportágban, hogy még rengeteg meccs van hátra a szezonból. Csütörtökön a kupában lesz fellépésünk, és hamarosan jönnek a BL-mérkőzések is.”

Pozitívumok: „Tetszett, hogy a játékosaim mindent megtettek a győzelemért, szüntelenül futottak, küzdöttek, harcoltak. Nagyon szép akciónk voltak, nem érdemeltünk vereséget, de a futball egy ilyen játék. Úgy tűnik, mintha az égiek is összeesküdtek volna ellenünk, de ez hamarosan megváltozik.”

Támadásszervezési nehézségek: „Nem hiszem, hogy hiányozna belőlünk a kreativitás. Rengeteg gólhelyzetünk volt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy a játékosoknak könnyű megélni és feldolgozni a kialakult helyzetet.”

Gödör: „Hogy lehetünk-e még ennél is rosszabbak? Erre csak annyit tudok mondani, hogy vereséget szenvedni mindig szar érzés, de továbbra is keményen fogunk dolgozni. Az embereknek joguk van a saját véleményükhöz, de be fogjuk bizonyítani, hogy tévedés leírni minket.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…