Navas: Az embereknek hinniük kell bennünk

Négy madridi játékos nyilatkozott a Levante elleni döntetlent követően.

Keylor Navas
Hibák:
„Mindent megtettünk, de nem tudtuk megszerezni a győzelmet. A mai is egy olyan meccs volt, ahol mi irányítottuk a meccset, mégsem győztünk. A Levante sokkal hatékonyabban használt a helyzeteit, mint mi. Őszintének kell lennünk magunkkal: kizárólag a kemény munka jelenthet megoldást a problémáinkra. A PSG elleni meccs? Egységesnek kell lennünk, a játékosoknak és a szurkolóknak egyaránt. Az embereknek hinniük kell bennünk, ahogy én is hiszek a továbbjutásban.”

Jövő: „Nyugodt vagyok. Tudom, hogy nem leszek örökké a Real Madrid játékosa, de addig minden meccsen a tőlem telhető maximumot fogom nyújtani, hogy megvédjem a Real Madrid címerét. A családom és a barátaim jelentik számomra a folytatáshoz szükséges motivációt.”

Sergio Ramos
Értékelés:
„Már az első perctől fogva a győzelemért játszottunk, de végül elveszítettük azt a két pontot, amely megváltoztathatta volna a szurkolók hangulatát. Ki kell elemeznünk a látottakat. Domináltuk a mérkőzést, mégis nehézségeink voltak a gólszerzéssel, ellenben a Levante már a legelső helyzetéből képes volt betalálni. A védekezésben is nagyobb ellenállást kell tanúsítanunk a jövőben. Mindannyian nagyon sajnáljuk a végeredményt.”

Motiváció: „Továbbra is küzdeni fogunk a bajnoki címért. Ez, és a Bajnokok Ligája elég motivációt kell hogy jelentsen a szezon hátralévő részére. Csak úgy nyerhetjük meg a BL-t, ha egységesek vagyunk, és jobban futballozunk.”

Casemiro
„Csupán kétszer hibáztunk, de az ellenfelünk mindkétszer élt a lehetőséggel. Ilyen a futball. Jól játszottunk, irányításunk alatt tartottuk a mérkőzést, de továbbra sem vagyunk kellőképpen kiegyensúlyozottak. A PSG ellen nem követhetünk el ilyen hibákat. Jól tudjuk, hogy szinte képtelenség számunkra a bajnokság megnyerése, de továbbra sem adjuk fel a harcot. Minden győzelem plusz önbizalmat jelent számunkra.”

Raphaël Varane
Érzések: 
„Nagyon csalódottak vagyunk, mert a mérkőzés képe alapján nem ilyen végeredménnyel kellett volna zárulnia ennek az estének. Mindent beleadunk, mindannyian motiváltak vagyunk, mégsem működnek a dolgok. Már sokadszorra fordult elő idén, hogy az ellenfelünk sokkal hatékonyabban használja ki a helyzeteit, mint mi.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK