Zidane: A Real Madrid mentalitása félelmet ébreszt az ellenfelekben

A csapat trénere, Zinédine Zidane nyilatkozott a Real Betis elleni győztes mérkőzést követően.

Értékelés: „Nagyon boldog vagyok, a Real Betis egy rendkívül kemény ellenfél. Az erőteljes kezdés után egy kicsit visszaestünk, de aztán ismét magunkhoz ragadtuk az irányítást. A második félidőben remek volt a védekezésünk, és a szünetben megbeszélteket is sikerült megvalósítani. Ismét bebizonyosodott, hogy ez a csapat nem adja fel, ha hátrányba kerül. Ez egy komoly fegyvertény, amely jelentősen megnehezíti az ellenfeleink életét, félelmet ébreszt bennük. Most a pihenésé a főszerep, hiszen szerdán újabb bajnoki vár a srácokra.”

Marcelo: „Remélhetőleg nem súlyos a sérülése, de most még nem tudok konkrétumokkal szolgálni. Holnap, azaz hétfőn fogjuk megvizsgálni. Ő azt mondta nekem, hogy nem komoly a dolog.”

Asensio és Lucas: „Mindenkivel elégedett vagyok, de ők ketten különösen nagyszerűen teljesítettek, megilleti őket a dicséret. Mindig szívüket-lelküket beleadják a játékba, ami nagyon fontos egy edző számára. Nem okoz gondot számukra, ha a piszkos munkát kell elvégezniük.”

Bale: „Kivette a részét a sikerből, ahogy mindenki más. Ami Cristianót illeti, mindannyian nagyon örülünk a sikereinek. Kirobbanó formában van.”

Félidei beszéd: „Nem teregetem ki az öltözőben történteket. Változtatásokra kértem a játékosaimat, hogy visszavehessük a meccs irányítását.”

Kapott gólok: „Nem örülök ennek, de nem esem pánikba. Megnyertük a mérkőzést, ráadásul egy olyan fantasztikus ellenféllel szemben, mint a Real Betis. Sokkal jobban foglalkoztat, hogy öt gólt sikerült szereznünk. Eléggé őrült iramú meccs volt, de elégedetten távozunk.”

Benzema: „Jó hatással lesz rá, hogy sikerült betalálnia.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK