Fabricio: A Real Madrid újjászületett a Bajnokok Ligájában

A Beşiktaş spanyol hálóőre ült le beszélgetni az AS munkatársaival, ebből az interjúból közöljük most a Real Madridhoz kötődő részeket.

Mit gondolsz Pepe játékáról? Megnöveli az önbizalmadat, hogy egy ilyen hátvéd biztosít előtted?
Igen. Pepe nagyon magas szintet képvisel, de ez nem meglepő egy olyan labdarúgó esetében, aki egy évtizedig volt a Real Madrid játékosa. Számos fontos trófeát nyert a klubjával és a válogatottjával is. Az érkezése óta egyértelműen jobb a védelmünk, mindannyian nagyra értékeljük a jelenlétét.

Vajon beférne a jelenlegi Real Madridba?
Nos, a Madridot mindig a legjobbak alkotják, Pepe pedig kétségtelenül közéjük tartozik. Megbízható tagja volt a hátsó alakzatnak hosszú éveken keresztül. Nem tisztem megítélni a távozásának körülményeit, de örülök, hogy így történt, hiszen másként most nem lenne itt. Nem lenne meglepő, ha hiányolnák a spanyol fővárosban.

Hogyan alakul majd a PSG elleni visszavágó?
A Real Madrid fog továbbjutni. A bajnokságban eléggé kilátástalan helyzetben vannak, hatalmas a hátrányuk a Barcelonához képest, de a Bajnokok Ligájában egy teljesen újjászületett csapatot láthattunk. A klubjuk különleges kapcsolatot ápol ezzel a versenysorozattal, ráadásul most tényleg szükségük van egy trófeára, másként a közvélemény hatalmas kudarcként fogja értékelni ezt a szezont. A kupából kiestek, a bajnokság megnyerése szinte lehetetlen feladat… már csak ez maradt nekik.

Mit gondolsz Keylor Navasról és Casilláról? Az emberek sokszor kritizálják őket.
A Real Madridnál mindenkit kritizálnak, még Cristiano Ronaldót is. Nagyon magasak az elvárások. Két nagyszerű kapusról beszélünk. Navas számos trófeát nyert már a csapattal, köztük több BL-t is, ez mindent elmond.

Forrás: as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK