Zidane: Nem érdemeltünk győzelmet, de vereséget sem

A Real Madrid vezetőedzője, Zinédine Zidane értékelte az Espanyol elleni bajnoki vereséget.

Értékelés: „Egyik csapatrész sem nyújtott kielégítő teljesítményt. Jól kezdtük a meccset, több helyzetet is kialakítottunk, de a második játékrészben sokkal gyengébben futballoztunk, mint az elsőben. Nemcsak hogy nem tudtunk fenyegetést jelenti az ellenfelünk kapujára, de lényegében értékelhető játékot sem produkáltunk. Mindazonáltal nem érdemeltünk vereséget, ahogy győzelmet sem. Az Espanyolnak kevesebb lehetősége volt, mégis képesek voltak megszerezni a győzelmet. Ez egy rendkívül gyenge eredmény és egy fájó vereség. Sajnálom a játékosaimat.”

„A futball néha érthetetlen dolgokat produkál. Valóban visszább álltunk a második félidőben, de nem érdemeltünk vereséget. Sajnos nem sikerült tovább folytatnunk a jó sorozatunkat, de most már csak annyit tehetünk, hogy elfogadjuk a dolgok alakulását. Bale? Nem hibáztatható egyetlen játékos a vereségért.”

Ramos mint középcsatár: „Ha már csak néhány perc van hátra a mérkőzésből, és 0-0 áll az eredményjelzőn, akkor bármi megtörténhet. A Real Madrid mindig a győzelem megszerzését tartja szem előtt, Sergio ezért ment fel támadni. Az Espanyol végül az utolsó percben talált be, de nincs szükség arra, hogy újra átbeszéljük ezt.”

Neymar sérülése: „Nem tudom, hogy milyen állapotban lesz március 6-án. Meglátjuk.”

Rotáció: „Nincs olyan, hogy B csapat. Mind a 25 játékosomank hozzá kell tennie a magáét a szezon során. Ma nem tudtunk csapatként működni.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK