Sergio Ramos: Kiváltságos érzés a Real Madrid kapitányának lenni

Személyes érzések: „Minden nap boldogan kelek fel, mert élvezem, hogy a Real Madrid játékosa és csapatkapitánya lehetek. Ez egy nagyon kiváltságos pozíció. Most is ugyanazzal a lelkesedéssel végzem a munkámat, mint az érkezésemkor, hiszen a győzelmi szériába sosem lehet belefáradni. Egyébként sincs két egyforma szezon vagy két egyforma mérkőzés.”

A játékvezető: „Reméljük, hogy nem ő lesz a főszereplő. Két nagyszerű csapat és egy kiváló játékvezető lesz holnap a pályán. Mi bízunk abban, hogy hiba nélkül dolgozik majd.”

Marcelo visszatérése: „Mindig örülünk, ha egy társunk felépül. Nagyon jó hír, hogy Marcelo is az edző rendelkezésére áll majd a kezdőcsapat összeállításakor. V védekezésben és támadásban is képes megteremteni a különbséget.”

Neymar: „Jól tudjuk, hogy milyen fantasztikus képességekkel rendelkezik, hiszen sokszor találkoztunk vele, amíg a Barça játékosa volt. A jelenléte állandó veszélyforrást jelent, de Di María biztosan pótolni tudja majd őt.”

Várakozások: „A Bajnokok Ligája az egyik kedvenc sorozatunk, februárban pedig egy hatalmas lépést tettünk a továbbjutás felé. Remek a csapaton belüli hangulat. A nagy játékosok az ilyen meccseken érzik magukat a legjobban. Kiesés? Semmi sem lehetetlen. Itt már a legkisebb hiba is döntő jelentőségű lehet, de ez rájuk ugyanúgy igaz. A legapróbb taktikai vagy pszichológiai faktor is megváltoztathatja a mérkőzés kimentelét.”

Bajnokság: „Ha matematikailag is kiesünk a bajnoki címért folytatott versenyből, szerintem az csak extra motivációként szolgál majd számunkra a BL megnyeréséhez. Sosem okozott gondot a ránk nehezedő nyomás kezelése.”

Kezdőcsapat: „Még nem tudjuk, hogyan dönt majd a mester, de szeretném elmondani, hogy bárki is lép majd pályára, a keret összes tagja fontos a közös sikerek szempontjából.”

A PSG stratégiája, hogy nyomást helyeznek a bíróra: „Mindenki a saját fegyvereit felhasználva próbálja a lehető legtöbb gondot okozni a rivális csapatnak. Ez semmin sem változtat.”

Figyelem! Bővül a penamadridista.hu szerkesztősége. Szeretnél Te is közénk tartozni? Kattints ide!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK