Casemiro: Megtiszteltetés, hogy a világ legjobbjával futballozhatok egy csapatban

A csapat játékosai értékelték az Eibar elleni, 1-2-es végeredménnyel záruló győztes mérkőzést.

Casemiro
Kiszenvedett siker:
„Rengeteget kellett dolgoznunk ezért a győzelemért, az ellenfelünk nagyon megnehezítette a dolgunkat. Az Eibar hatalmas nyomás alá helyezi az ellenfeleit. Bajnokok Ligája? Mi mindig csak az aktuálisan következő mérkőzésre összpontosítunk.”

Modrić: „Mindannyian ismerjük a képességeit. Nagyszerű formában tért vissza a sérülése után, kihagyhatatlan szereplője a csapatnak.”

Cristiano: „Ahogy mindig, most is örömmel tölt el, hogy nálunk van a világ legjobbja. Megtiszteltetés az ő oldalán futballozni.”

Dani Carvajal
Fáradtság:
„Az Eibar játékstílusa nagyon kellemetlen és fárasztó, komoly erőnléti tartalékokat kellett mozgósítanunk. Valószínűleg az is közrejátszik ebben, hogy volt egy hétközi meccsünk. Nehezen találtuk meg a passzsávokat és a gólszerzéssel is gondjaink voltak. A mai ellenfelünk fantasztikus szezont fut, így ez egy rendkívül értékes győzelem. Elégedetten távozunk a három pont birtokosaként. Korábban sokszor kaptunk gólokat a mérkőzés utolsó perceiben, de ma mi jöttünk ki jobban az adok-kapokból.”

Modrić: „Mit is mondhatnék Lukitáról? Fantasztikus játékos. Remélem, hogy még sok esztendőn keresztül lesz képes ilyen magas szinten teljesíteni.”

A bajnokság: „Nem vagyunk hajlandóak feladni. Ha jól akarunk szerepelni a BL-ben, akkor nem szabad elengednünk a bajnoki küzdelmet.”

Gólpassz Cristianónak: „Ez nagyszerű akciót követően lőttük a másodikat. Jól centereztem, Cristiano pedig nem hibázott.”

Lucas Vázquez
Pontatlanság:
„Nem a mai volt a leglátványosabb vagy a legemlékezetesebb meccsünk, de jó munkát végeztünk, melynek eredményeképp a három ponttal utazunk vissza Madridba. Ez volt sorozatban a második sikerünk idegenben, ez mindenképpen pozitívum. Az eredményektől függetlenül muszáj megőriznünk a lelkesedésünket. Modrić? Alapvető fontosságú, hogy ott legyen a csapatban. Úgy tűnt, mintha nem is lett volna sérült.”

Személyes érzések: „Nagyszerűen érzem magam, erőnlétileg és mentálisan egyaránt. Talán ez a legjobb időszak a karrieremben. Bízom abban, hogy a legjobb még hátravan.”

Cristiano Ronaldo: „Fantasztikus érzés a csapatunkban tudni őt. Már sokadszorra bizonyítja, hogy bármilyen helyzetből képes betalálni, bármelyik testrészével. Még mindig világklasszis szinten futballozik. Sok dolgot pletykáltak vele kapcsolatban az emberek, de mi nagyon örülünk, hogy itt van velünk. Egyetlen labdarúgóról sincs értelme értékelést mondani a szezon vége előtt.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK