Zidane: Cristiano egy másik galaxisból származik

A Real Madrid vezetőedzője értékelte az Eibar elleni győztes meccsen látottakat.

A csapat: „Ma egy kicsit szürkébb teljesítményt nyújtottunk, mint máskor, de én a pozitívumokat szeretem kiragadni. Isco és Bale például nagyon keményen dolgozott. A mai meccs is hozzájárult az önbizalmunk növekedéséhez.”

Cristiano: „Valószínűleg egy másik galaxisból érkezett a bolygónkra. Tele van önbizalommal, sosem kételkedik abban, hogy a következő mérkőzésen is betalál. Ez a pozitív hozzáállás nagyon sokat ér nekünk. Örülök, hogy az én csapatomban futballozik.”

Modrić és Ramos: „Luka húsz nap után tért vissza a kezdőcsapatba. Nagyszerű volt. Előzetesen azt hittem, nem fogja végigjátszani a teljes játékidőt, de nagyszerűen bírta a terhelést. Ami Sergiót illeti, ki kellett mennie a mellékhelyiségbe, de gyorsan végzett.”
(A kapitány a 73. és a 78. perc között volt távol a pályától – a szerk. kieg.)

A mérkőzés: „Elégedett vagyok a végeredménnyel, ez egy nagyon értékes győzelem. Az Eibar rendkívül nehézzé tette a dolgunkat, megérdemlik a tapsot. Voltak olyan periódusai a találkozónak, amikor jobbak voltak nálunk, de ez csak még különölegesebbé teszi a sikerünket. A pontbeli hátrány? A végső győzelem egészen a legvégsőkig lehetséges. Nem adjuk fel.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…