A meg nem értett Isco

A MARCA újságírója Isco helyzetével foglalkozik legutóbbi írásában.

Isco a Real Madrid teljesen félreértett játékosa. Annak ellenére, hogy a tavalyi év trófeáinak megszerzésében kulcsszerepe volt, a málagai srácot még mindig nem értik meg igazán. A szurkolók tisztelik, bár nem tudják hova tenni a jelenlegi helyzetét, de Zidane nem adta meg neki azt a bizalmat és figyelmet, amit igényelne. Mindeközben néhány sajtóorgánum brutális kampányt indított a Real Madrid legjobbja ellen.

A blancók számára Isco nélkülözhetetlen. Meghatározó játékos tud lenni, még akkor is, ha az elmúlt időszakban meglehetősen kevés lehetőséget kapott. Példátlan nyomás alatt áll. Minden rosszért, ami a Real Madriddal történik, őt okolják. A formánkívüliség, a lassú játék… Ezzel igazolják a kezdőcsapatból való kihagyását, még akkor is, ha van egy másik játékos, Karim Benzema, akivel kapcsolatban vajh mi kevesen követelnek magyarázatot az edzőtől.

Isco

Ráadásul Isco nem csak a Real Madrid, de a spanyol válogatott edzője számára is fontos elem. Julen Lopeteguinél rendszerint kezdő, az Olaszország elleni nagyszerű teljesítményének emléke pedig még mindig aktívan él a fejekben.

Meglepő, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy a játékos elhagyja a Real Madridot. De ez nem történhet meg. Nem mehet el. Lehet, hogy nincs jó formában, sőt, lehet, hogy rossz fogmában van, de a fővárosi együttes számára alapvető fontosságú játékos. Biztos vagyok benne, hogy Zidane az elkövetkezendő meccseken, különösen a BL-ben bizalmat fog szavazni neki és megfelelően fogja kezelni.

Isco egy meg nem értett játékos, de a Real Madrid és a spanyol válogatott számára alapvető fontosságú a jelenben és a jövőben egyaránt.

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK