Zidane: Isco velünk fog maradni

Zinédine Zidane nyilatkozott a média képviselőinek a szombati, Las Palmas elleni bajnoki mérkőzés előtt.

A mérkőzésről: „Ahogy mindig, úgy most is meg kell próbálnunk győzni. Tudjuk, hogy a Las Palmasnak nehéz szezonja van, de bármikor képesek egy nagyszerű teljesítményre, amely sokat elárul a csapatukról. Felkészültnek kell lennünk és erősen kell kezdenünk, intenzíven és a megfelelő ritmusban kell játszanunk, anélkül, hogy figyelembe vennénk a tabellán elfoglalt helyezésüket, mert Spanyolországban nincsenek kiscsapatok. A válogatott meccsek miatti szünetet követően a holnapi feladatunkra kell fókuszálnunk. A játékosok fontos találkozókon vettek részt, de most már a Las Palmas elleni meccs jár a fejünkben, és még nem gondolunk a keddi mérkőzésünkre. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy kedden Torinóban lesz jelenésünk, de az arra való megfelelő felkészülés érdekében holnap is jól kell teljesítenünk.”

Rotáció: „Iscónak és Ramosnak kisebb problémája van, ezért nem utaznak velünk. A többit majd meglátjuk a keret kihirdetését követően. Akik elutaznak, felkészültnek kell lenniük, mert a Las Palmas az életéért küzd, és bennük van egy kifejezetten jó teljesítmény. Az a célunk, hogy folytassuk a sorozatunkat és lépésről lépésre haladjunk előre, a bajnokságra fókuszálva.”

Jövő: „Jövőre is szeretném folytatni a csapat élén. Szeretem a labdarúgást, szeretem azt, amit csinálok, tehát maradni szeretnék. Mindannyian tudjuk azonban, hogy a futballban hogy működnek a dolgok. Az a tervem, hogy addig maradok, ameddig csak lehetséges. Itt minden az eredményektől függ. Ez egy magas elvárásokat támasztó klub, tisztában vagyok azzal, hogy hol is vagyok.”

Isco: „Örültem az argentinok ellen nyújtott teljesítményének. Mindenki úgy értelmezi a szavait, ahogyan akarja, de engem ez nem érdekel. Beszéltem már vele a problémáiról. Nem vagyok inkorrekt vele szemben, ő egy fontos játékos számunkra. Kedvelem őt és mindazt, amit csinál, jó munkát végez. Minden alkalommal, amikor pályára lép, keményen dolgozik és mindent kiad magából. Igaz, hogy többet akar játszani, de ezzel mindenki így van. 25 játékosom van, és minden meccs előtt választanom kell, ebből kifolyólag mindig lesznek problémák. Isco a Real Madrid játékosa és ez a nyáron is így fog maradni.”

Bale: „Készen áll a játékra. Két meccset lejátszott Wales színeiben, holnap viszont mi következünk. Készen áll a játékra.”

Edzői stílus: „Nem tudnám megmondani, milyen is vagyok. Nagyon szenvedélyes vagyok, ha a munkámról van szó. Szeretem a labdarúgást, azt, ha jól játszunk, ha a játékosaim szép futballt játszanak. Versenyző típus vagyok. Ezt tanították nekem ennél a klubnál, és e szerint játszanak a játékosaim is. Azt hiszem, az életemet adnám az általam szeretett dolgokért.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK