Theo: Életem legboldogabb pillanata volt, amikor megtudtam, hogy a Real Madrid le szeretne igazolni

A csapat francia balhátvédje a Codere Apuestas egyik műsorában nyilatkozott a közelgő városi derbi előtt.

Derbi madrileño: „A madridi derbik mindig különlegesek. Ezt nemcsak a fantasztikus hangulat miatt mondom, hanem azért is, mert a testvérem az ellenfél csapatában játszik, ami számomra még pikánsabbá teszi ezt a rivalizálást. Otthon nem szoktunk erről beszélni, de természetesen néha vannak kisebb-nagyobb vitáink, mint minden testvérpárnak. Egy derbin mindig a maximumot kell nyújtaniuk a játékosoknak, ez nem is lehet kérdés. Számunkra extra motivációt jelent, ha az Atlético Madrid ellen lépünk pályára.”

„Remekül érzem magam. Nagyjából elégedett vagyok ezzel a szezonnal, elég sok játéklehetőséget kaptam. Keményen kell dolgoznom, hogy ez a jövőben se változzon meg. A Real Madrid egy hatalmas klub. Nem volt könnyű beilleszkedni, de most már úgy érzem, hogy napról napra jobb labdarúgó válik belőlem. Nagyon boldog vagyok itt.”

Érkezés: „Életem legboldogabb pillanata volt, amikor megtudtam, hogy a Real Madrid le szeretne igazolni. Nem kellett kétszer meggondolnom, hogy igent mondjak-e a hívásukra. Számomra ez a világ legjobb csapata, és ahogy már a bemutatásomkor is elmondtam, nagyon szeretnék sokáig itt maradni, akár a pályafutásom legvégéig, de ehhez még rengeteget kell fejlődnöm. Ez a klub tökéletes arra, hogy emberként és játékosként is többé váljak. Nagyon ideges voltam, amikor először léptem pályára a Santiago Bernabéuban, de mostanra már hozzászoktam ehhez az érzéshez.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK