Marcelo: Kiállunk Benzema és Bale mellett

A játékosok is nyilatkoztak az Athletic Bilbao elleni meccs lefújását követően.

Marcelo
A mérkőzés:
„Mindent beleadtunk, hogy megszerezzük a győzelmet, de a labda egyszerűen nem akart bemenni az ellenfél hálójába. Fontos, hogy ne veszítsük el az önbizalmunkat egyetlen döntetlen miatt, nem történt tragédia. Mentalitás? Pontosan olyan elszántsággal léptünk pályára, mint azt a Bayern München ellen is tesszük majd. Egyszerűen csak nem volt szerencsénk. Ilyen a futball: néha összejön, néha nem, de a csapatunk egysége továbbra is töretlen. Egy család vagyunk.”

„Nem érdekel, hogy ki volt az ellenfél legjobb játékosa. A kapusuknak volt néhány szép védése, de nem tudom, hogy ki volt a legkiemelkedőbb.”

Benzema: „Karim megérdemelné, hogy több gólt szerezzen. Mindent belead, ugyanakkor tudjuk, hogy a passzaival is képes hozzátenni a csapat sikereihez. Mi továbbra is kiállunk mellette, ahogy Bale mellett is.”

Hullámvölgyek: „Minden együttes életében vannak nehezebb időszakok, ez természetes velejárója a futballnak. Nem lehetsz mindig a legjobb. Amit viszont megtehetünk, az az, hogy támogatjuk egymást a hullámvölgyek idején, és keményen dolgozunk a sikerekért.”

Cristiano Ronaldo: „Ő a világ legjobb játékosa. Biztos vagyok benne, hogy a következő mérkőzésen is betalál.”

Raphaël Varane
Értékelés:
„Nagyon jó volt a hozzáállásunk, megérdemeltük volna a győzelmet. Az utolsó másodpercig küzdöttünk, ahogy azt a klub címere megköveteli tőlünk. Az első félidőben akár négy gólt is szerezhettünk volna. Nem volt gond az intenzitással, egyszerűen csak így alakultak a dolgok. Nem ez volt az első ilyen meccsünk a La Liga idei kiírásában, de nem fogunk szomorkodni a mai eredmény miatt. Kepa? Nagyszerű kapus.”

Bajnokok Ligája: „Szeretném tudatni a szurkolókkal, hogy a legvégsőkig fogunk küzdeni a BL-címvédésért. A szezon még korántsem ért véget számunkra. Ronaldo? Nagyon örülünk, hogy ilyen kiváló formában van.”

Dani Carvajal
A meccs:
„Ez a döntetlen felér egy vereséggel számunkra, hiszen úgy érezzük, elveszítettük azt a bizonyos két pontot. Végül is, a végeredmény nem is olyan fontos, hiszen a bajnokság már végérvényesen eldőlt. Nem tudom, hogy mi volt a baj, talán egy kicsit kiütközött a fáradtság. Az elmúlt hetekben nagyon kemény meccseink voltak. Most ideje pihenni, aztán megkezdjük a München elleni felkészülést. Számunkra a Bajnokok Ligája a legfontosabb sorozat a szezonban, mindent bele fogunk adni.”

Lucas Vázquez
„Nagyszerű meccset játszottunk, így ez egy keserédes döntetlen. Igazság szerint sok helyzetünk volt, de nem tudtuk kihasználni őket. Természetesen ott motoszkál a fejünkben a Bayern elleni párharc gondolata, de nem ez volt a probléma. Pozitívumok? Jó formában vagyunk, van önbizalmunk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK