Jupp Heynckes: Zinédine Zidane példakép mindenki számára

A Bayern München elleni BL-mérkőzés előtt a hazai csapat trénere is kifejtette véleményét a találkozóval kapcsolatban.

Elődöntők: „A legjobb négy között már minden csapat kimagasló minőséget képvisel. Abszolút szikrázó mérkőzés lesz a szerdai.”

Cristiano Ronaldo: „Nagyon tisztelem Cristiano Ronaldót. A pályafutása magáért beszél. A Bajnokok Ligájában azonban a legösszetettebb csapat diadalmaskodik. Nekünk egyébként itt van Lewandowski, aki 39 gólnál tart a jelenlegi idényben.”

Zidane: „Óriási rajongója vagyok, mélyen tisztelem a játékospályafutása miatt, de emberként is. Zinédine Zidane példakép mindenki számára.”

Esélyek: „Csodálatos mérkőzés lesz minden futballszurkoló számára. Mindkét csapat látványos futballt játszik. Számomra nincs igazi esélyese a párharcnak, de jó előérzetem van.”

A Bayern formája: „Hasonló helyzetben vagyunk, mint a 2012/13-as idény ezen szakaszában voltunk, de nagyon kemény rivális vár ránk az útunk során.”

Sérülések: „Csak szerdán döntünk arról, hogy Alaba és Tolisso bekerülnek-e a keretbe.”

James Rodríguez: „A szurkolóink nagyon boldogok, amikor látják őt a pályán. Fontos szerepet tölt be a Bayern München életében. Klasszis játékos, aki mágikusan bánik a labdával. Fontos megemlíteni, hogy még németül is tanul.”

Boateng: „Sok sikert éltünk meg együtt. Jerome rendkívül erős játékos, de egyben az öltöző egyik vezére is. Ilyen játékosokkal Bajnokok Ligáját nyerhetsz.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK