Heynckes:A játékosoknak és nem a játékvezetőnek kellene eldönteni a mérkőzést

A Bayern München mesterének mérkőzés előtti sajtótájékoztatója.

A mérkőzésről
"Hihetetlenül nehéz mérkőzés lesz, de nemcsak nekünk, hanem az ellenfélnek is. Azért jöttünk, hogy kihasználjuk a lehetőségeinket. Tény, hogy a Real Madrid az elmúlt négy évben háromszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját, és ez még inkább megnehezíti a dolgunkat. Rendkívül felkészültek az ilyen nagy összecsapásokra. Megígérhetem, hogy kellemetlen ellenfeleik leszünk. A csapatom tudja, hogyan kell győzni az ilyen mérkőzéseken. Még minden esélyünk megvan, hogy a döntőbe jussunk. Nem adjuk fel, mindent meg fogunk tenni ezért. Sokkal hatékonyabbnak kell lennünk a kapu előtt. Ahogy a Madrid csinálta az első találkozón."

Heynckes

Wagner
"Jól játszott a Frankfurt ellen, jól mozgott, gólt is szerzett, ő is egy lehetséges alternatíva. Elképzelhető, hogy a mérkőzés későbbi szakaszában beáll és Lewandowskival együtt fognak játszani."

A Madrid majdnem búcsúzott a Juventus ellen
"Az a mérkőzés is megmutatta, hogy a Real Madrid sebezhető hazai pályán, nem olyan meggyőzőek, mint ahogy az elsőre látszik. De Zidane és a csapata is tudja, hogy ez az év legfontosabb mérkőzése és jól kell teljesíteniük. Ezért nem hozhatjuk fel példának a Juventus elleni találkozót."

A játékvezető befolyása
"Nem ismerem jól a mérkőzés játékvezetőjét. A PSG elleni 3-1-es meccsünkön teljesen normálisan bíráskodott. Ilyen találkozókon objektivitást várok el a bíróktól, fújjanak igazságosan. Semmi több. A játékosoknak és nem a játékvezetőnek kellene eldönteni a mérkőzést. "

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK