Achraf: Most még egyáltalán nem gondolok a jövőre

A Real Madrid játékosai így értékelték a Celta Vigo elleni kiütéses győzelmet.

Achraf Hakimi
A mérkőzés:
„Szerettünk volna méltóképpen elbúcsúzni a Santiago Bernabéu közönségétől. Örülök, hogy sikerült kapott gól nélkül lehoznunk ezt a meccset, ráadásul még be is találtam. Hasonló volt ez a gól, mint amit a Sevilla ellen sikerült szereznem. Amikor visszakaptam Karimtól a labdát, nem gondoltam a kapuralövésre, de aztán láttam, hogy ez a legjobb választás. Most ideje felkészülnünk a Villarreal ellen, aztán pedig jön a kijevi döntő.”

Jövő: „Ez most még egyáltalán nem foglalkoztat. Ha eljön az ideje, át fogjuk beszélni a dolgokat Zidane-nal. Hogy kitől számíthatok a legtöbb támogatásra az öltözőben? Elsősorban Ramostól, Marcelótól és a klub saját nevelésű játékosaitól.”

Marcelo
Értékelés:
„Az idei szezonkezdet elég kemény volt, de idővel elég magabiztosságot gyűjtöttünk össze, hogy jól futballozunk és gólokat szerezzünk. Jól tudjuk, hogy messze voltunk a bajnoki aranyérem megszerzésétől, de úgy hiszem, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk. A mai volt az utolsó mérkőzés a Bernabéuban, így mindenképpen különlegessé szerettük volna varázsolni ezt az estét a szurkolóinknak, akik egész évben mellettünk álltak.”

Mentalitás: „Remekül érzem magam. Mindannyian nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy a világ legnagyobb klubjának vagyunk a labdarúgói. Minden edzésen és minden mérkőzésen a maximumot kell nyújtanunk ezért a mezért, ez a legfontosabb.”

Villarreal: „Csak akkor kezdhetünk el a BL-döntőre gondolni, ha véget ért a bajnoki idény. Egy meccs még hátravan, a Villarreal ellen, ahol mindent meg fogunk tenni a győzelemért. Ez egy remek alkalom lesz, hogy felkészüljünk a fináléra.”

Neymar: „Fogalmam sincs, hogy mi fog történni vele. Nem szeretnék sem a Real Madrid, sem a PSG nevében beszélni, de ami engem illet, szívesen játszanék együtt vele. Ő a világ egyik legjobb játékosa.”

Roberto Carlos: „Sokan vonnak párhuzamot kettőnk között, de sosem leszek olyan nagy játékos, mint ő.”

Isco
A bajnoki szezon:
„Sajnos tagadhatatlan, hogy már jóval az utolsó meccsnap előtt esélytelenné váltunk a liga megnyerésére, de nem gondolom, hogy szégyent vallottunk volna. Egyébként is, ha legyőzzük a Liverpoolt, akkor sorozatban kétszeres BL-címvédők leszünk, ami hatalmas dicsőség lenne.”

Visszatérés a sérülésből: „Sokat kellett kihagynom. A Bayern elleni meccsen megütöttem a vállam, aztán túlságosan megerőltettem a a másnapi edzésen, aminek köszönhetően csak még rosszabb lett a helyzet. Örülök, hogy visszatérhettem a pályára. A döntő előtt még mindenképpen szerettem volna játszani egy kicsit, hogy felvegyem a ritmust. Hogy a kezdőcsapat tagja leszek-e? Nem tudom. Szeretnék ott lenni, ahogy mindenki, de a csapat sikere a legfontosabb.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK