Búcsúüzenetek Cristianónak a közösségi médiából

Válogatás a jelenlegi és korábbi csapattársak reakcióiból.

Sergio Ramos (Twitter): „Cristiano, a góljaid, a számaid, minden amit együtt nyertünk, magukért beszélnek. Különleges helyet érdemeltél ki a Real Madrid történelemkönyveiben. Madridistaként örökké emlékezni fogunk rád. Öröm volt melletted játszani, tesó. Nagy ölelést küldök és sok szerencsét kívánok…!”

Cristiano és Sergio

Benzema (Instagram): „Olyan sok mindent lehetne mondani… De rövidre fogom. Öröm és megtiszteltetés volt a világ legjobb játékosával játszani. A legjobbakat kívánom neked, Cristiano!”

Benzema (Twitter): „Azért, amit együtt nyertünk, azért, ahogy élveztük a közös játékot az elmúlt kilenc évben. Megtisztelő volt veled egy támadósorban lenni. Sok szerencsét az új kalandodhoz.”

Cristiano és Karim

Carvajal (Twitter): „Megtiszteltetés volt az oldaladon játszani, legendaként távoztál. A legjobbakat kívánom neked, Cristiano!”

Carvajal és Cristiano

Keylor Navas (Instagram): „Cristiano, köszönöm azt az örökséget, amit a klubra hagytál, mindig öröm volt veled játszani. Isten áldjon életed új szakaszában.”

Keylor és Cristiano

Casemiro (Twitter): „Melletted sokat tanultam, élveztem a játékot és nyertem. Köszönök mindent, barátom!”

Cristiano és Casemiro

Lucas Vázquez (Twitter): „Öröm volt, Cris. Egyszerűen A LEGJOBB!”

Bale (Twitter): „Csodálatos játékos, nagyszerű srác! Öröm volt melletted játszani az elmúlt öt évben. Sok szerencsét a jövőben, barátom!”

Achraf (Twitter): „A fiataloknak mindig követendő példa voltál. Próbáltam minden apró részletet megfigyelni és annyit tanulni tőled, amennyit csak lehetséges. A madridisták sosem fognak elfelejteni, mindent beleadtál ezért a címerért és a mezért. Nagy luxus és büszkeség volt a csapattársadnak lenni.”

Cristiano és Achraf

Kroos (Twitter): „Döntő fontosságú voltál az elmúlt években megnyert címeink szempontjából! Egy igazi bajnok. Öröm volt veled játszani! A legjobbakat, legenda.”

Kroos és Cristiano

Ceballos (Twitter): „Megtiszteltetés volt a világ legjobb játékosa mellett játszani. Kitörölhetetlen emlékeket hagysz magad mögött, köszönöm, hogy példakép voltál minden egyes nap. A legjobbakat kívánom neked életed új szakaszához, Cristiano!”

Ceballos és Cristiano

Asensio (Twitter): „Öröm volt az oldaladon játszani, minden szempontból példakép voltál. Sok szerencsét kívánok életed új szakaszában, Cristiano!”

Cristiano és Asensio

Nacho (Twitter): „Öröm volt veled együtt védelmezni a címert. Te vagy és te is leszel a legjobb. Minden madridista vezérként fog emlékezni rád. Sok szerencsét az új helyen, tesó!”

Cristiano és Nacho

Mayoral (Twitter): „Cristiano, kitörölhetetlen lenyomatot hagytál magad után a Madridon és mindannyiunkon, akiket az a megtiszteltetés ért, hogy a csapattársaid lehettek. Köszönöm azt, ahogy a fiatalokkal bántál, azt, hogy tükröt mutattál, ami minden edzésen a fejlődésre sarkallt. Öröm volt!”

Mayoral és Cristiano

Llorente (Twitter): „Sok szerencsét karriered új szakaszában, Cristiano. Kitörölhetetlen emlékeket hagytál magad után, történelmet írtál ezzel a mezzel.”

Llorente és Cristiano

Theo (Twitter): „Öröm volt a világ legjobbja mellett játszani. A legjobbakat kívánom karriered új szakaszában. Viszlát, legenda!”

Cristiano és Theo

Casillas (Twitter): „A búcsú mindig fájó, különösen akkor, ha egy ilyen játékos esetében érkezik el. Köszönünk mindent, amit a klubért tettél. A klubért, amit még nagyobbá tettél, mint amekkora volt. Gratulálok az elszántságodhoz, hogy a legjobb akartál lenni és elérted! Sok szerencsét karriered új szakaszához, Cristiano!”

Iker és Cristiano

Arbeloa (Twitter): „Ha a Real Madrid olyan legendája, mint te vagy, úgy dönt, hogy egy másik útra lép, akkor nincs nagyszerűbb módja a hála és tisztelet kifejezésének, mint kinyitni az ajtót ott, ahol mindig otthonra találsz. Büszke vagyok arra, hogy az oldaladon harcoltam. Hamarosan találkozunk, Cristiano. Sok szerencsét kívánok és nagyon köszönök mindent!”

Cristiano és Arbeloa

Raúl (Twitter): "Megtiszteltetés volt melletted játszani, Legenda! Köszönet mindenért, felülmúltál minden várakozást, sok szerencsét az új kihíváshoz! Hiányozni fogsz."

Forrás: Twitter
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK