Második állomás: Real Madrid – Juventus

A csapat tegnap este megérkezett Washingtonba, ahol folytatják a felkészülést a 2018/19-es szezonra.

A Egyesült Államok fővárosában ismét egy kemény összecsapás vár a Real Madridra magyar idő szerint szombat éjfélkor. Az ellenfél a Juventus, aki zsinórban hetedik alkalommal lett hazája bajnokságának győztese az elmúlt szezonban. A két óriás 21 alkalommal találkozott egymással az európai kupasorozatokban, ezek közül is a legemlékezetesebbek a két Bajnokok Ligája döntő. 1998-ban a Hetedik, 2017-ben pedig a Tizenkettedik BL-trófeát sikerült megszerezni a Juventus ellen. Az újabb összecsapással folytatódik a felkészülés a következő szezonra, mely hivatalosan augusztus 15-én, az Atlético Madrid elleni UEFA-szuperkupa találkozóval veszi kezdetét.

A Real Madridnak ez lesz az idei második felkészülési mérkőzése, a Juventusnak pedig a harmadik. Allegri csapata korábban legyőzte 2-0-ra a Bayern Münchent és tizenegyesekkel a Benficát is.

A Real Madrid kilenc évvel ezelőtt játszott első alkalommal a Maryland FedExField stadionban D.C. United ellen (3-0). A hatalmas létesítmény 82 ezer néző befogadására képes, és a Washington Redskins NFL csapat otthona. Minden bizonnyal egy élvezetes mérkőzést fognak játszani Lopetegui fiai.

Real Madrid – Juventus
Felkészülési mérkőzés | augusztus 5. vasárnap 00:05 | FedExField Stadion (USA)

 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK