Asensio: Kedvelem Lopetegui stílusát

Három Real Madrid-játékos nyilatkozott a Juventus elleni ICC-mérkőzés után.

Marco Asensio
Értékelés: 
„Úgy gondolom, a második félidőben jobbak voltunk, de összességében nézve is jó meccset játszottunk. Ez a győzelem biztosan segít minket a következő szezonra való hatékony felkészülésben. Lopetegui folyamatosan próbálja átadni az ötleteit, és úgy látom, hogy a csapat nagyszerűen fogadja őket. Én magam is kedvelem a stílusát. Még rengeteg dolgon kell javítanunk, de egyre jobb formában várjuk az Atlético Madrid elleni szuperkupa-mérkőzést, ahol majd az idény első trófeájáért szállunk harcba.”

Lucas Vázquez
A meccs: 
„A csapat jó úton halad. Mindenki kiváló munkát végez az edzéseken, ez pedig a pályán is visszatükröződik. Az is pozitív dolog, hogy a meccseken sincs olyan játékosunk, aki ne tudná bizonyítani a fontosságát. Hatalmas megtiszteltetés volt a karomon viselni a csapatkapitányi karszalagot, még ha csak néhány másodpercről van is szó. Nagyon boldog vagyok.”

„Nagyszerű ez a stadion, ráadásul tele volt madridistákkal. Éreztük, hogy nagyon sokan támogatnak minket. Modrić? Nem hinném, hogy elhagyja a klubot. A döntés az ő kezében van, de tudom, hogy boldog itt. Az elnök úr azt mondta, hogy semmiképpen sem adja el, tehát nincs miért idegeskednünk.”

Federico Valverde
A találkozó: 
„Győzni mindig jó érzés. Az a legfontosabb, hogy megfelelően folytassuk a felkészülést a szezonra. Csak úgy javíthatjuk ki a hibákat, ha megfogadjuk az edzőnk tanácsait. Úgy gondolom, hogy folyamatosan fejlődünk, nemcsak két mérkőzés között, hanem egy meccsen belül is a játék előrehaladtával. Mindannyian nagyon lelkesek vagyunk. Ami engem illet, próbálom minél jobban kiélvezni ezt a néhány hetet. Nem mindenkinek adatik meg, hogy a Real Madrid felnőtt csapatával tréningezzen és futballozzon együtt. Itt mindenki világsztár. A jövőm? Ki tudja…”

Példakép: „Kroos a példaképem. Nem akármilyen érzés volt az oldalán játszani. Meg tudnám szokni.” (nevet)

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK