Ceballos: Tele vagyok önbizalommal

Három madridi játékos nyilatkozott a Roma elleni győztes mérkőzés lefújását követően.

Dani Ceballos
A meccs: „Nagyon jó mérkőzés volt, az első félidőben nagyszerűen játszottunk. Elégedettek vagyunk az előszezonnal és a csapat játékával. Az edzőnk az első pillanattól kezdve egyértelművé tette, hogy mit kellene megvalósítanunk. Reméljük, hogy 15-én is ott folytatjuk, ahol ma abbahagytuk.”

Önbizalom és elkötelezettség: „Az elmúlt évben extra edzéseket végeztem, hogy ha lehetőséghez jutok, akkor azt a saját javamra tudjam fordítani. Az edző bizalma alapvető fontosságú a jó játék megvalósításához. Jól érzem magam, és remélem, hogy megtalálom a helyem a Real Madridban. Lopeteguinak köszönhető az önbizalmam.”

Gareth Bale
Értékelés: „Frissen kinevezett edzőnk van, Lopetegui, aki új ötleteket hozott magával. Keményen dolgozunk, hogy jobbá és jobbá váljunk. Próbálunk megfelelni az elvárásainak, és szerintem jó munkát végzünk, hiszen gólokat szerzünk, meccseket nyerünk. Ugyanakkor a jövőben is folytatnunk kell a fejlődést. Már nagyon várjuk az új szezont. MVP-díj? Természetesen örülök neki.”

Sergio Reguilón
A találkozó: „Megvalósítottuk az edző elképzeléseit, aki nagyon elégedett az előszezon eredményeivel. Nagyszerű meccsünk volt mindenféle szempontból. Jó érzéssel távozunk.”

Lehetőség: „Asensio és Bale a világ legjobb játékosai közé tartoznak, ezért nagyon könnyű velük együtt játszani. Minden játékos az első csapat tagja szeretne maradni, épp ezért én is elérhető vagyok, amikor csak szükség van rám. Egész pályafutásom során balhátvédként játszottam, és minden mérkőzésen megpróbálom a tőlem telhető legjobbat nyújtani.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK