Lopetegui: Mariano érkezésével teljes a keretünk

A Leganés elleni mérkőzés előtt a csapat vezetőedzője, Julen Loptegui megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

Az ellenfélről: „Igaz, hogy csak egyetlen pontjuk van, de hat is lehetne, mert a Sociedad és az Athletic Bilbao ellen is jól játszottak. Biztatóan kezdték a szezont. Minden bizonnyal nehéz ellenfél vár ránk, egy jól szervezett csapat, akik jobb játékosokkal rendelkeznek, mint az előző idényben. Biztos vagyok benne, hogy megnehezítik majd az életünket.”

A csapatról: „Folyamatosan haladunk előre. Egy ideje együtt dolgozunk már. Folytatnunk kell a fejlődést a játék több elemében is, beleértve a támadást és a védekezést. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy a csapat mindent megtesz annak érdekében, hogy egymásért dolgozzunk. Ez pontosan az a közeg és hozzáállás, amit látni szeretnénk.”

A keret: „Mariano érkezése teljessé teszi a keretünket. Nem gondolom, hogy lesz még érkező az utolsó pillanatokban, elégedettek vagyunk a jelenlegi csapatunkkal. Megpróbáljuk majd kihozni a legtöbbet a játékosainkból, akik itt vannak. Remélem, hogy a jövőben korábban zár majd a piac, és csak a munkára kell koncentrálnunk.”

UEFA-díjátadó gála: „Ez a tavalyi idény teljesítményének visszajelzése, a fantasztikus munka eredménye és gyümölcse. Gratulálunk a játékosoknak, örülünk az eredményeiknek, de a jelenben élünk, és most csak a Leganésre kell gondolnunk. A megszerezhető három pontra kell fókuszálnunk. A győzelem érdekében kemény munkára lesz szükség. Nagyon örülünk, ezek mindig nagyon jó dolgok, de most csak a három pontra kell koncentrálnunk.”

A szurkolók: „Nincs kétségem afelől, hogy a szurkolók mögöttünk állnak majd, ahogy azt mindig is tették. Az első hazai meccs nézőszáma az időpontnak volt köszönhető, ennyi az egész.”

Mariano és Mayoral: „Borja a mi játékosunk, de vannak ajánlatai és lehetőségei. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint kölcsönbe távozik majd, erre pedig ma kerülhet sor. Egy fiatal srácról beszélünk, aki nagyszerű munkát végez. Szeretne máshol több játékperchez jutni, mi pedig tiszteletben tartjuk a döntését. Ami Mariano érkezését illeti, nagyon örülünk neki.”

Modrić: „Nagyon boldogok vagyunk a győzelme miatt. Ő a mi játékosunk, aki több mint eleget tett azért, hogy megérdemelje a díjat. Ugyanakkor tudni kell, hogy nem vagyok az egyéni díjak legnagyobb rajongója. Luka az egyéni és kollektív munkája miatt kapta meg.”

Keylor: „A kezdőcsapatot csak holnap árulom el. Végtelenül bízunk a hálóőreinkben. Rengeteg lehetőségünk van a kapusposzton, a választásunkkor mindig a csapat érdekeit tartjuk majd szem előtt. A lehető legjobban szeretnénk kijönni ebből. Nem fogok olyat állítani, hogy valamelyikükre első számúként tekintünk. Az idő majd választ ad a helyzetre.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK