Casemiro: Odaajándékoztuk nekik az első félidőt

Három madridi játékos nyilatkozott a Sevilla elleni 3-0-s vereséget követően.

Casemiro

Értékelés: „Nem tanúsítottunk túlságosan nagy ellenállást az első játékrészben, túl sok helyzetet engedtünk nekik, lényegében odaajándékoztuk az egész félidőt. Ha ezt kombináljuk azzal a félelmetes-ellenséges atmoszférával, amit a szurkulóik teremtenek, akkor nem meglepő, hogy háromgólos hátrányba kerültünk. A mester nem beszélt semmi különösről a félidőben, egyszerűen arra kért minket, hogy próbálkozzunk keményebben, adjunk bele többet.”

Városi derbi: „Hétvégén az Atlético Madridot fogadjuk a Santiago Bernabéuban, ahol mindig kötelező a győzelem. Nincs két egyforma mérkőzés, a mai vereségnek nem lesz hatása a derbin mutatott teljesítményünkre. Kizárólag saját magunkra összpontosítunk, de a győzelemhez szükségünk lesz arra is, hogy a szurkolóink mögénk álljanak.”

Marcelo

Őszinte gondolatok: „Be kell vallanunk, hogy a Sevilla jobb volt nálunk az első félidőben. Később többet birtokoltuk a labdát, de a kontráik is nagyon veszélyesek voltak. Nagyon kemény ellenfél a Sevilla, a mi részünkről pedig sok minden hiányzott, ami egy ilyen szintű rivális legyőzéséhez kell. Ha a második félidőben nem érvénytelenítik Luka gólját, akkor talán máshogy alakul a mérkőzés, de ennek már nincs jelentősége. Még csak szeptemberben járunk, ami azt jelenti, hogy még sok lehetőségünk volt visszaszerezni az elvesztett pontokat. A sérülésem? A vereség jobban fáj.”

Thibaut Courtois

A találkozó: „Kemény meccsen vagyunk túl. Próbáltunk küzdeni és helyzeteket kialakítani, de nem sikerült megragadnunk a kínálkozó lehetőségeket. Hármat kaptunk és egyet sem rúgtunk, erre nincsen mentség. Nem voltunk borzasztóan rosszak, inkább úgy fogalamznék, hogy semmi sem jött össze. Holnap kielemezzük a mérkőzést és tanulunk a hibáinkból. Az elkövetkező összecsapásokon pedig a Real Madrid címeréhez méltó teljesítményt kell nyújtanunk, hogy megmutassuk, kik vagyunk, és hogy esélyesek vagyunk a bajnoki címre.”

„Ilyen a futball, nem nyerhesz meg minden meccset. A Sevilla remekül futballozott és csodálatos szurkolóik vannak. Ők már az első percektől fogva a maximális fordulatszámon pörögtek, nekünk viszont problémáink voltak az intenzitással. Ez nem történhet meg legközelebb, különösen nem egy Atlético Madrid elleni mérkőzésen. Muszáj megnyernünk a derbit.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK