Navas: Az igazi madridista mindig támogatni fog bennünket

A játékosok is csalódottságuknak adtak hangot a tegnapi vereséget követő nyiltakozataikban.

Nacho:

Érzések: „Letörtek vagyunk, hiszen reméltük, hogy jól tudunk majd teljesíteni, és megszerezzük a három pontot. A dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerettük volna, de tovább kell lépnünk. A vereség igazságtalan eredmény, a csapat mindent megtett a pályán. Szombaton újabb fontos meccs jön, a Bajnokok Ligája pedig éppen csak elkezdődött, még sok van belőle hátra.”

A probléma: „A probléma, mikor nem tudod kihasználni a helyzeteidet. Rengeteg játékosunk van, aki képes helyzeteket kialakítani, de ha a labda nem megy be, akkor egyszerűen nem megy be. Tovább kell dolgoznunk a győzelmekért. Magabiztosak vagyunk, bár az ilyen pillanatokban letörtnek érezzük magunkat, de ami mindig jó ellenszer, az a kemény munka.”

Nacho

Mariano:

A nagy helyzete: „Jött egy jó beadás jobbról, láttam a labdát, de végül csak a kapufát sikerült eltalálnom. A legvégéig próbálkoztunk, de a kapu előtt pont a szerencse hiányzott. Pár nagyszerű helyzetet alakítottunk ki, de a jó befejezés hiányzott. Most tovább kell dolgoznunk, és fejben a következő meccsre készülni.”

Folytatás: „Ugyanezzel a szemléletmóddal kell folytatnunk, együtt, úgy, hogy hiszünk magunkban, mint csapatban, és reméljük, hogy a gólok jönni fognak. Tudjuk, hogy előbb vagy utóbb jönni fognak. A mai vereség ellenére tovább kell dolgoznunk és küzdenünk, mindent ki kell adni magunkból, hogy boldoggá tehessük a szurkolókat.”

Mariano

Reguilón:

Érzések: „Meg kell őriznünk a hidegvérünket, higgadtnak kell maradnunk, hiszen még csak október van, a szezon még hosszú. Tudjuk, milyen potenciál van bennünk, mi vagyunk a Real Madrid, és tudjuk, hogy nem jól kezdtünk. Az eredmény nem minket dicsér, de voltak pozitívumok is: néhol gyönyörű focit játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki, és ezt kell tennünk ezentúl is. Ez a játék már csak ilyen, tanulnunk kell a hibáinkból, hiszen a labdarúgás e köré épül: ha nem szerzel gólt, az ellenfél megbüntet.”

Reguilón

Modrić:

Öltözői hangulat: „Idegesek vagyunk, nem számítottunk rá, hogy itt pontokat veszítünk. A hangulat érthető okokból nem éppen a legjobb az öltözőben. De talpra kell állnunk, mivel a legutóbbi pár meccsen, főleg a Sevilla ellen, valamint ma este, nem teljesítettünk a megfelelő szinten. Az Atlético elleni második félidőnk már jobb volt. Igazán aggasztó, mikor nem tudsz betalálni, de megoldjuk és kikecmergünk ebből a gödörből.”

Pihenés: „Össze kell szedni magunkat, egységesnek és pozitívnak kell lennünk. Azon kell dolgoznunk, hogy fejlődjünk, majd megnyerjük a következő meccset. Az edző azt mondta, pihennem kell, mert három vagy négy meccset játszottam egyhuzamban, de végül csak be kellett állnom, mivel egy meccs nem mindig a terveidnek megfelelően alakul. Próbáltam segíteni a csapatnak. Kialakítottunk néhány nagyszerű helyzetet, a labda pedig nem ment be, de lesz ez jobb is.”

Modric

Navas:

Szomorúság: „Szomorúak vagyunk, hiszen összesen egy helyzetük volt, amit be is lőttek. Nekünk volt néhány lehetőségünk, de nem sikerült betalálnunk. Minden meccsen gólt akarunk lőni, most pedig voltak lehetőségeink is. Nem volt szerencsénk. A következő meccseken szeretnénk újra betalálni.”

Lelkiismeret: „A lelkiismeretünk tiszta, hiszen mindent beleadtunk. Az elmúlt meccseken nem száz százalékig végeztük jól a dolgunkat, de tudom, hogy minden játékos, aki pályára lép, a gólért hajt, és ez a jövőben is így lesz. Most egy bajnoki meccs következik a hétvégén. Ez egy fontos találkozó lesz, mostantól erre kell fókuszálnunk. Nem lehetünk lehangoltak és rosszkedvűek.”

Keylor Navas

A szurkolók: „Az igazi madridista mindig támogatni fog bennünket. a szurkolók is csalódottak lehetnek, hiszen veszítettünk, de tudom, hogy továbbra is támogatni fognak minket, hiszen számos nehéz meccsen mutatták már meg az elkötelezettségüket és a támogatásukat, ez pedig segít továbblépni nekünk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Tovább

A Manchester City elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a Manchester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágójára. A keret Kapusok: Lunin, Kepa,…