Solari: Megmutattuk a bennünk rejtőző tehetséget és szereztünk pár fantasztikus gólt

Santiago Solari nyilatkozott a sajtónak a Viktoria Plzeň elleni győzelmet követően.

A meccsről: "A mérkőzés kezdetétől egészen a legvégéig nagyon eltökéltek voltunk. A játékosok megmutatták, hogy igenis képesek gólokat szerezni. Rúgtunk ma néhány elképesztő gólt. A Bajnokok Ligája mérkőzések csak akkor érnek véget ilyen különbséggel, ha a győztes csapat komoly karakterről tesz tanúbizonyságot. Felvillanyozott a mai mérkőzés, de ez a játékosok érdeme."

"Van a csapatban néhány igazi klasszis, akik úgy képesek játszani, ahogyan csak akarnak. Megmutatták már korábban, hogy nincsenek határaik, elkötelezett és odaadó játékkal pedig a nehéz mérkőzéseken is tudunk gólokat szerezni. A mai találatainkat élmény volt nézni."

Keylor Navas: "Keylor klasszis játékos. Csodálattal adózom felé, mint játékos, és mint ember. Fontos tagja a csapatnak, még akkor is, ha nem játszik. Továbbra is népszerű az öltözőben, és akkor is kulcsfontosságú a jelenléte, ha éppen nem játszik."

"A játékosok továbbra is kiválóan fel vannak készülve, és ez nekik köszönhető. Ez egy hosszú szezon, amelynek különböző szakaszai vannak. Vasárnap ismét egy nagyon nehéz mérkőzés következik a számunkra, amelyet a mai fegyelmezett hozzáállással kell megközelítenünk."

Solari

Megbízatás az idény végéig? "Az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy a következő mérkőzésünkre fókuszálok. Ez így rendben is van. Mindig csak a következő lépésre koncentrálok. A labdarúgás mindig a jelenről szól, a legfontosabb pedig a következő meccs. A mai csatát sikeresen vívtuk meg, innentől pedig minden energiánkkal és erőfeszítésünkkel a soron következő találkozóra kell gondolnunk."

A krízis vége: "Nem ismered a Real Madridot. Folyamatosan krízisben vagyunk, még akkor is, ha megnyerjük a Bajnokok Ligáját."

Odriozola és Reguilón: "Két nagyon fiatal játékosról beszélünk. Két éve még a másodosztályban játszottak egymás ellen a Real Sociedad tartalékcsapata és a Castilla színeiben. Most itt vannak velünk, és magabiztos teljesítményt nyújtanak, ami fontos a csapat számára. Az is figyelemre méltó, hogy bemutatkozott az a Javi Sánchez, aki a klub összes utánpótláscsapatában pályára lépett, és aki egyfajta példakép az akadémiánkon belül."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK